Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Instrukcija: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu

Puslapiai: << < (3/15) > >>

z520i:

ne, nemeta

djdrageris:

tai va zmones noriu kad kas nors paiskintumet isamiau ar pridetumete ko neturiu noriu pasikeisti singla and batery icons turiu atsisiuntes gfx ir ka su jais man daryti? vkp patcho jokio nbuvo prideta pire tu iconu tai as pasimetes db... mano telefas w800i cid 36 r1bd002 prisegu ikonas jeigu kas galite padekite ar turite patcha vkp kad imesciau kur tas batery icons ir galeetu tas patchas man jas pakeisti   cia seip ikonos w810 telefui bet turetu gi tikti ir w800 prisegu faila

smiriukas:

--- Citata iš: djdrageris  Gegužės 15, 2008, 18:40 ---tai va zmones noriu kad kas nors paiskintumet isamiau ar pridetumete ko neturiu noriu pasikeisti singla and batery icons turiu atsisiuntes gfx ir ka su jais man daryti? vkp patcho jokio nbuvo prideta pire tu iconu tai as pasimetes db... mano telefas w800i cid 36 r1bd002 prisegu ikonas jeigu kas galite padekite ar turite patcha vkp kad imesciau kur tas batery icons ir galeetu tas patchas man jas pakeisti   cia seip ikonos w810 telefui bet turetu gi tikti ir w800 prisegu faila

--- Baigti citatą ---
Pasinaudok forumo paieska ir susirask sau vkp gfx patcha,tada  jau telefone veiks gfx ikonos, o del tu butent ikonu kur parsisiuntei tai tau jos netiks, nes ikonu kodai neatitinka, tau reikia juos pakeisti arba kitas ikonas naudoti skirtas w800, o ne w810. Beje geriausia butu,kad atsinaujintum softa, tada bus ir daugiau ikonu ir lengviau rast ta patcha. :) Jeigu nerasi to patch,as paieskosiu, sakyk..

djdrageris:

--- Citata iš: smiriukas  Gegužės 16, 2008, 08:43 ---
--- Citata iš: djdrageris  Gegužės 15, 2008, 18:40 ---tai va zmones noriu kad kas nors paiskintumet isamiau ar pridetumete ko neturiu noriu pasikeisti singla and batery icons turiu atsisiuntes gfx ir ka su jais man daryti? vkp patcho jokio nbuvo prideta pire tu iconu tai as pasimetes db... mano telefas w800i cid 36 r1bd002 prisegu ikonas jeigu kas galite padekite ar turite patcha vkp kad imesciau kur tas batery icons ir galeetu tas patchas man jas pakeisti   cia seip ikonos w810 telefui bet turetu gi tikti ir w800 prisegu faila

--- Baigti citatą ---
Pasinaudok forumo paieska ir susirask sau vkp gfx patcha,tada  jau telefone veiks gfx ikonos, o del tu butent ikonu kur parsisiuntei tai tau jos netiks, nes ikonu kodai neatitinka, tau reikia juos pakeisti arba kitas ikonas naudoti skirtas w800, o ne w810. Beje geriausia butu,kad atsinaujintum softa, tada bus ir daugiau ikonu ir lengviau rast ta patcha. :) Jeigu nerasi to patch,as paieskosiu, sakyk..

--- Baigti citatą ---

na kaip zinia maniskis W800_R1BD001_EMEA_1_RED36 irasytas ir kiek meginu rasti atnaujinimus sui service update programa raso kad nera atnaujinimu ....  o del tavo pasiulymu kad surastum patcha seip butu malonu jeigu kas imtu ir pametetu gfx ikonas su vkp patchu tinkaniiciai mano telefno versijai nes kiek meginau keitineti gfx ikonas tik viena syky tesigavo pasikeite baterija poto uzsimaniau daugiau ir telefono softa suvariau  poto vis experimentavau ir experimentavau bene 8 kartus teko perasineti softa dabar tik teturiu kelis patchus sumetes meniu pakeites kameros draivai ir garso ir dar ten tipo sms unlimited, screenai pakeisti ijungimo ir isjungimo.. o norisi siek tiek daugiau bet vis kazkur iveliu klaida ar ka

smiriukas:

GFX patcha rasi cia  http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6142.0.html (10 zinute) Ten ir paaiskinta kaip irasyt,ka daryti, o ikonas tiesiog siusk is kokio topse.ru ir ziurek,kad butu parasyta tavo tel softo versija ir modelis :) Manau bedu nekils.. Na jei ka rasyk bandysim dar padeti..

P.S. Prisegu tau savo senases ikonas nuo w800i,tikiuosi patiks.

Puslapiai: << < (3/15) > >>

Eiti į pilną versiją