Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
<< < (6/15) > >>
joiner:

--- Citata iš: smiriukas  Rugpjūčio 27, 2008, 11:41 ---Manau tau reikėtų atsinaujinti JDflasher pluginą,gal padės. :)

--- Baigti citatą ---
Eh nieko nepavyksta, atsinaujinus toliau meta ta pacia lentele  ::)
Nosferatu:
ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr
smiriukas:

--- Citata iš: Nosferatu  Rugsėjo 30, 2008, 19:24 ---ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr

--- Baigti citatą ---
Čia tau labiau reiktų įrašyt BALTIC softą,o po to padaryt CUSTOMIZE ir bus LT kalba. Tik nenaudok SEUS,nes pakils CID į 53 ir tada bus keblumų įvairių.
Nosferatu:

--- Citata iš: smiriukas  Rugsėjo 30, 2008, 19:27 ---
--- Citata iš: Nosferatu  Rugsėjo 30, 2008, 19:24 ---ar su sita programa imanoma pakeisti lt kalba pas SE W380i? nes kai bandau junkti telefona meta man erorr

--- Baigti citatą ---
Čia tau labiau reiktų įrašyt BALTIC softą,o po to padaryt CUSTOMIZE ir bus LT kalba. Tik nenaudok SEUS,nes pakils CID į 53 ir tada bus keblumų įvairių.

--- Baigti citatą ---

tai man atrodo w380i ir yra cid 53 tiksliai nzn.. tai su kokia programa irasyti BALTIC softa? nes su SET2L 1.11 net nera tokio modelio pasirinkti

beto man meta si programa ERROR kai bandau junkti telefona openplugin<connect to phone<get cid<cant find device info xml[53red]>>>
ka tai galetu reiksti ? :)
ohmito:
sveiki, o kaip ikelt per far manager ir jd flasher quick access patch jeigu antroj lentelei kopinimo neleidzia nieko pasirinkti?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją