Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
<< < (8/15) > >>
smiriukas:

--- Citata iš: nacistas  Lapkričio 26, 2008, 14:37 ---Supratau labai ačių. Pradedu tik bandyti modifikuoti telefoną, skaitau visus linkus šia tema, tai nieko nedarau dar rimto. Bandžiau XS++ 3.1 prisijungia viskas ok, nuskaito visus duomenis visą prog. aprašą. Bet flaschinti neduoda nes pas mane DB2020  progrines įrangos versija R8BE001 ir deja apsauga CID53. Tai modifikavima galiu vygdyti tik su SDFlascheriu ?

--- Baigti citatą ---
Matai, tau patchinti neis, nes pas tave CID53, na bet su JDflasheriu eina softą perrašyti, pakeisti įvairias ikonas, skinus, draiverius taip,kad manau pradžiai ir tiek užteks tau.. :) Na,o vėliau kai sulauksim DB2020 CID53 patchinimo galėsi mėginti patchint.. :) Man tokia pati situacija yra su K810i.. ;)
nacistas:
 ::) teks tada laukti. Beje pas mane ir K810i  tik manau aš ta CID53 kartais nepasikėliau, programine tel įrangą atnaujinau per programėle kuria atsisiunčiau SE  tinklo,  ar jau šie modeliai ateina i prekybą su aukščiausia apsaugos klase.? Jaučiau kad atnauinimo nereikėjo daryti.
išbandžiaus JDFlasher'į veikia, pavaikštau po tel vidu, kor tik noriu. Tai jaučiu flash temu keltis ir negalėsi, tik keisti meniu ikonas ir t.t. ka paminėjai?
smiriukas:

--- Citata iš: nacistas  Lapkričio 26, 2008, 15:22 --- ::) teks tada laukti. Beje pas mane ir K810i  tik manau aš ta CID53 kartais nepasikėliau, programine tel įrangą atnaujinau per programėle kuria atsisiunčiau SE  tinklo,  ar jau šie modeliai ateina i prekybą su aukščiausia apsaugos klase.? Jaučiau kad atnauinimo nereikėjo daryti.
išbandžiaus JDFlasher'į veikia, pavaikštau po tel vidu, kor tik noriu. Tai jaučiu flash temu keltis ir negalėsi, tik keisti meniu ikonas ir t.t. ka paminėjai?

--- Baigti citatą ---
Flash temas gali keltis, bet man atrodo,kad šis telefonas tiesiog jų nepalaiko. O dėl CID, tai tu teisus, tu pats jį pasikėlei atnaujindamas programinę įrangą su SEUS.. :)
nacistas:
Gaila kad nepalaiko tai ir atsiradę ptch'ai nieko nepadės? Beje patcha' ai juos sau parinkinėti sau ir iškotis buten tuos kurie turi suderinima, su butent platforma DB2020 ir proraminėa įrangos versija, kaip pzv manoji R8BE001 ?.  :-\
smiriukas:

--- Citata iš: nacistas  Lapkričio 26, 2008, 16:00 ---Gaila kad nepalaiko tai ir atsiradę ptch'ai nieko nepadės? Beje patcha' ai juos sau parinkinėti sau ir iškotis buten tuos kurie turi suderinima, su butent platforma DB2020 ir proraminėa įrangos versija, kaip pzv manoji R8BE001 ?.  :-\

--- Baigti citatą ---
Taip,ieškokis būtent K810i R8BE001 patchų. Bet šiaip gali net neieškot jei pas tave CID53, nes juk jų neįrašysi.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją