Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Patch'inam DB2020 telefonus su JDFlasher'iu
dwirka:
sveiki.reikia truputi bagalbos.tai vat toks reikaliukas.mokinuos su far det elfus.viska dariau pagal instruksija.bet uskliuvau vieno punkto.kas man galetu pasakit kur man surast per far manager situos vkp failus. Kai prijunks telefoną bus du katalogai bflash (skirtas flashinimui (patch įrašymui ir pan.) ir bfs (skirtas vaikščioti po telefono FS dalį). Renkamės bflash katalogą. Atsidarę bflash katalogą rasime "memory" katalogą, bet šio katalogo neliečiame. Dešinėje far manager'io pusėje susirandame savo patchu's ir pažymėję juos spaudžiame F5. Kai paspausime F5 išmes mums tokią lentelę :
Wyshniukas:
--- Citata iš: dwirka Spalio 26, 2009, 12:30 ---sveiki.reikia truputi bagalbos.tai vat toks reikaliukas.mokinuos su far det elfus.viska dariau pagal instruksija.bet uskliuvau vieno punkto.kas man galetu pasakit kur man surast per far manager situos vkp failus.
--- Baigti citatą ---
Ten kur tu esi juos parsisiuntęs :P Sakykim particija:\...\Desktop\VKP
dwirka:
--- Citata iš: Wyshniukas Spalio 26, 2009, 13:12 ---
--- Citata iš: dwirka Spalio 26, 2009, 12:30 ---sveiki.reikia truputi bagalbos.tai vat toks reikaliukas.mokinuos su far det elfus.viska dariau pagal instruksija.bet uskliuvau vieno punkto.kas man galetu pasakit kur man surast per far manager situos vkp failus.
--- Baigti citatą ---
Ten kur tu esi juos parsisiuntęs :P Sakykim particija:\...\Desktop\VKP
--- Baigti citatą ---
Sorry bet vistiek nesuprantu :-\.gal galetu issamiau.ustrigau ties tuo punktu kur far manager raso
kairei pusei memory,ten poto reik sukelt tuos vkp,ico vkp,lib vkp failiukus.ir nesivaizduoju kaip juos sukelt i far .gelbekit!!!
Wyshniukas:
O ko čia nesuprasti: kairėje pusėje yra telefono failai, dešinėje pusėje yra kompiuterio failai. Dešinėj pusėj turi susirasti katalogus kur tu laikai parsisiuntęs tuos VKP failus. Yra "..." kad keliauti į viršų link pradinio taško, sakykim C: particijos.
dwirka:
--- Citata iš: Wyshniukas Spalio 26, 2009, 13:54 ---O ko čia nesuprasti: kairėje pusėje yra telefono failai, dešinėje pusėje yra kompiuterio failai. Dešinėj pusėj turi susirasti katalogus kur tu laikai parsisiuntęs tuos VKP failus. Yra "..." kad keliauti į viršų link pradinio taško, sakykim C: particijos.
--- Baigti citatą ---
supratau dabar.dekiuj us patarimus.tikrai paparasta,reikia tik kat kas pastumetu ita pusia :D