Telefonų modeliai > x6x

Daug įvairių klausimų dėl MC60

(1/6) > >>

Manntas:
Tai va, noriu daryti MC60 sw10 tiuningą. Iš http://www.siemensmania.cz/content.php?id=398
siunčia dviejų kb/s greičiu, nors pas mane intikas gali siųst 120 kb/s greičiu. Taigi, siunčiaus su programa Orbit downloader, nes ji šiek tiek greičiau siunčia. Ten kai atsiuntė man tą archyvą, aš ant jo spaudžiu ir man netrukus iššoka langas, kad tipo unexpected end of archive, the file is corrupt. Nu ir neatidaro man to .bin failo (ji turi atidarinėt su V_klay, bet neatidaro), bandžiau išarchyvuoti, tačiau vistiek mėto man tuos langus. Dabar bandau siųst tradiciniu būdu per Operą, pažiūrėsiu, kas bus. O gal vistiek tas pats bus? help :'( ??? ::)
Įrašyta: 2008-04-01, 21:58:36Forume ieškojau, tačiau nieko atitinkančio neradau. Kaip pakeisti MC60 telefono kodą? Aš jo nežinau. Laidą turiu DCA-510. Kodui įvest liko vienas bandymas

Wyshniukas:
Tiesiog atrišimą padaryk su Freia ir viskas, pasinaikins tada apsaugos kodas ir telefonas bus atrištas. http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,539.0.html 4, 5 punktas.

P.S. Nenori sukurt temos "Daug įvairių klausimų dėl MC60" ir viską toje temoje rašyt klausimus? :P

Manntas:
Ape tą temą-gera idėja. Tai va kitas klausimas-kaip su freia irašyti .bin failą į MC60. Ten tipo telefono tiuningas apie kurį rašiau kitoje temoje, su tuo archyvu, dabar jau eina failas atsidaro.Per v-klay meta lentą iš 'is karto issirink faila su flasho dalimi'. Per freia nedaro nes ten .bin ailas. Pagalbos

Wyshniukas:

--- Citata iš: Manntas  Balandžio 01, 2008, 22:53 ---Ape tą temą-gera idėja. Tai va kitas klausimas-kaip su freia irašyti .bin failą į MC60. Ten tipo telefono tiuningas apie kurį rašiau kitoje temoje, su tuo archyvu, dabar jau eina failas atsidaro.Per v-klay meta lentą iš 'is karto issirink faila su flasho dalimi'. Per freia nedaro nes ten .bin ailas. Pagalbos

--- Baigti citatą ---

Na  mano visi Siemens fullflash'ai yra *.bin formate ir niekad nekilo problemos juos įrašant. Tiesiog kai pasileidi Freia ir jau nori atidaryt FF, tiesiog padaryk "Files Type" "Any Files". *.bin failą esant reikalui gali ir su V_Klay perrašyt ar Joker.

Manntas:
nu tai spaudžiu any file, atidaro ten kur proceso juostelė ten yra lentelė su tuo kas po ko vyksta, ten maždaug phone is powered on ir tada rašo boot file is not accepted. ką čia daryt?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją