Telefonų modeliai > Kiti
Čia keliame savo telefonų foto :)
<< < (4/12) > >>
Nokiaaa:
A supratau. :D Kodel nemegsti ? Man tai jie puikus telefonai.Pats noreciau isigyti D880 tik galimybes nera :D.
meistrs :):
Siaip jie labai puosnus ir dailiai sutverti. Minusas kad LCD brangus be proto. Remontas ju brangus, man tai jie nepatvarus atrodo. kas tik bishki ziurek jau klijai atitruke ploksteje. Cia tik mano nuomone.
As uz Nokia, tik daugeliu atveju Nokia galetu dizaino atzvilgiu pasimokyti is samsiu :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: Nokiaaa  Birželio 07, 2008, 22:48 ---A supratau. :D Kodel nemegsti ? Man tai jie puikus telefonai.Pats noreciau isigyti D880 tik galimybes nera :D.

--- Baigti citatą ---

Krypstat nuo pagr. temos... Galiu perskelt temą ir sukurt "blevyzgos apie telefonus" jeigu norit, ten galėsit persimest žodžiais non-stop.

Pratesiant temą, mano Siemens S65. Nupirktas iš vieno UK forumo, gana neblogai išlaikytas tik baterijos dangtelis juda kaip reikalas ir nėra IrDA pridengančio stikliuko, baterija vis dar laiko puikiai ir šiaip nekelia jokių problemų. Buvo su FW12, bet dabar FW50/FFSInit 50/Map50.

P.S. Rytoj surinksiu visus į krūvą: 6233, W200, W800, W810, W910 + krūva neveikiančių.
meistrs :):
Tegul adminai neisizeidzia bet man si tema kur savo telefu fotkes dedam yra nesuprantama.
Galim nueiti siame paciame saite ir pasiziureti gaug geresniu foto kur yra "Telefonai". todel ir nufotkinau savo stalciaus turini. nu ir ka, kas gali pasakyti kad as ju nenaudoju. Visi jie vienodi daugmaz, tiek pas viena tiek pas kita. Suprasciau kad savo augintiniu nuotraukas detume... :) todel ir priblevyzgojau :) man ir patiktu labiau blevyzgoti...
Nokiaaa:
Uz blevyzgas visom keturiom :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją