Telefonų modeliai > Kiti

Čia keliame savo telefonų foto :)

<< < (11/12) > >>

MaGicSky:
OOo smiriuk isigijai 6120c mlds  :laugh: :laugh:

smiriukas:

--- Citata iš: MaGicSky  Sausio 10, 2009, 21:31 ---OOo smiriuk isigijai 6120c mlds  :laugh: :laugh:

--- Baigti citatą ---
Aha, kol kas nesigailiu,kad ją įsigijau. :)

smiriukas:
Per laiką tikrai nemažai mano rankose telefonų prasisuko, tikrai ne vienas ir ne du (buvo net iš forumiečių pirktų telefonų ir pan.). ;) Bet buvau pamiršęs, kad egzistuoja tokia tema. Įmetu foto kokius telefonus dabar turiu.

Pagrindinis mobilka N82:

Mano žaisliukas, antras telefonas 6230:

Na ir kiti maniškiai, kurie neužsiliks turbūt (nebent W580, 1661):

P.S. Kas keisčiausia ir tuo pačiu smagiausia, visų telefonų originalus viršeliai. :)

wixx912:
Na ir aš įkelsiu, pas mane irgi gana daug jau telefonų praėjo, bet manau nesilyginu su smiriuku :) štai dabartiniai:

Nokia N80 - pagrindinis, pasitarnavo kaip fotikas.
Patys kairieji du - arba taisymui arba dalims, iš draugo gavau dykai už tai, kad sutaisiau telą jam :D nežinau, gal kam reikia, į AŽ :)
Vidurinis - motorola, vienintelis iš visų, kuris man buvo pirktas salone, dar su garantija ir visa komplektacija, patiko  man jis tikrai, bet funkcijų nelabai daug, kažkaip pradėjo traukt mane Nseries'ai visi su Symbianais :)
Nokia 6301 - užsakiau jam iš ebay jau bateriją ir ekraną, nes sugedęs, tai atsinaujinsiu. smagus toks ;D
Na o dešininis - N70, mano žaisliukas, tik gavau, jau nepaleidžiu iš rankų. Labai jis man patiko. Niekas nesiūlykit, neparduosiu :D

Man labai labai būtų smagu jei kas sutiktų iškeist tris iš viso šito šešeto (excluding N70) kažkuriuos į N95 :)

1525:

--- Citata iš: wixx912  Lapkričio 05, 2010, 21:25 ---Na ir aš įkelsiu, pas mane irgi gana daug jau telefonų praėjo, bet manau nesilyginu su smiriuku :) štai dabartiniai:

Nokia N80 - pagrindinis, pasitarnavo kaip fotikas.
Patys kairieji du - arba taisymui arba dalims, iš draugo gavau dykai už tai, kad sutaisiau telą jam :D nežinau, gal kam reikia, į AŽ :)
Vidurinis - motorola, vienintelis iš visų, kuris man buvo pirktas salone, dar su garantija ir visa komplektacija, patiko  man jis tikrai, bet funkcijų nelabai daug, kažkaip pradėjo traukt mane Nseries'ai visi su Symbianais :)
Nokia 6301 - užsakiau jam iš ebay jau bateriją ir ekraną, nes sugedęs, tai atsinaujinsiu. smagus toks ;D
Na o dešininis - N70, mano žaisliukas, tik gavau, jau nepaleidžiu iš rankų. Labai jis man patiko. Niekas nesiūlykit, neparduosiu :D

Man labai labai būtų smagu jei kas sutiktų iškeist tris iš viso šito šešeto (excluding N70) kažkuriuos į N95 :)

--- Baigti citatą ---

Kad nematau sesiato, tik 5 :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją