Telefonų modeliai > 5xxx

5300 lengva problemele net juokinga :)

(1/4) > >>

lodukas:
Na man labai geda bet nezinau kaip i muzikos grotuva pridet is korteles dainu i grojarasty  :frown:
na tik snd gavau kokia turejau laiko 2h palaikyt

Wyshniukas:
Nokia 5300XM instrukcija lietuvių kalba http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5300_UG_lt.pdf, 72 puslapis :)

lodukas:
aciu vyshniuk jau *nzn* kelinta kart tau pagarba telefonu hakeri :D
Įrašyta: 05-04-2008, 20:17:29Vel kita beda kai at :'( :'( :'( :'( :'(naujinu fonoteka randa failus itk is telefono o is memorio neranda nors ten 310mb dainu o gal reikia specialaus folderio ?

Wyshniukas:

--- Citata iš: lodukas  Balandžio 05, 2008, 22:05 ---naujinu fonoteka randa failus itk is telefono o is memorio neranda nors ten 310mb dainu o gal reikia specialaus folderio ?

--- Baigti citatą ---

Nustatyk iš kur failus nuskaitytų kaip default, ta prasme nurodyk katalogą. Pas mane asmeniškai 6233 atminties kortelėj yra Music katalogas, per grotuvą aš nurodęs kad būtent iš jo dainas nuskaitytų ir niekad nekyla problemų. Esant reikalui atnaujinu grojaraštį per menu jei ką naujo įkeliu.

lodukas:
man tikrai geda rashyt bet nesuprantu nueinu i playeri taip spaudziu funkcijos ka toliau daryt ?

Įrašyta: 06-04-2008, 00:47:26i music folderi kelk nekeles vistiek neranda nieko .as ikeliu i memory carda dainu i butent folderi "Music" tada nueinu i muzikos grotuva spaudziu atnaujinti fonoteka randa tik dainas telefono atmintije o kai isimi dainas is telefono atminties raso klaida nerasta failu ir isjungia grotuva  :'( :'( :'( :'(

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją