Telefonų modeliai > 5xxx
5300 lengva problemele net juokinga :)
<< < (3/4) > >>
Brazas:
Mano draugė turi N5300XM ir ji klauso muziką iš atminties kortos per grotuvą. Reikėtų žvilgtelt kaip ir kas ten
Įrašyta: Balandis 06, 2008, 07:54Ką tik paklausiau, kaip reik klausyt iš atminties kortos, nustebau netgi:D sako, kad spaust manipuliatoriaus kairę pusę, kur yra ant juodos juostos, bet kas ta juoda juosta:D sako taip daryt reik, kai telefone nieko nėra įjungta, ta prasme laukimo režimu.
Įrašyta: Balandis 06, 2008, 09:37Ištikrųjų tai reiktų pačiam pamatyt, ką ji ten daro, nes aš nelabai supratau:D
Wyshniukas:
Menu → Media → Music player → Options → Music library → Update library → žiūrėkis kas čia yra, nes Nokia forume yra pasiūlymas sprendimui tavo klausimu. Taip pat gali pabandyt visą muziką perkelti į atminties kortelę, tada telefonas pradės ieškot failų visoje sistemoje ir ras tik atminties kortelėje.
lodukas:
Dzastis as ir pats zn kas cia geriausias (wyshniukas)  :biggrin: /Taj bet as kai naujinu supranti ta fonoteka randa tik failus telefono atminty o atminties kortele galima sakyt music player net neegzistuoja.bandysiu SW atnaujint nes dar 3.** nepanu gerai o yra jau net 5.**
Wyshniukas:
Dar vienas toks mažas pasiūlymas: pasižiūrėk kokio formato kortelė yra suformatuota? FAT16, FAT32 ir panašiai.
lodukas:
sneki lyg buciau didziausias hakeris   :biggrin: o kaip man dabar paziuret ?
Įrašyta: 06-04-2008, 14:58:31Beja SW updatinimas nepadejo gerai nors tiek kad dar naujesne versija
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją