Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660.
<< < (3/45) > >>
mariux020:
o ant k550i tinka?
bronius69:

--- Citata iš: mariux020  Birželio 30, 2008, 00:22 ---o ant k550i tinka?

--- Baigti citatą ---
tik i w610i
smiriukas:

--- Citata iš: mariux020  Birželio 30, 2008, 00:22 ---o ant k550i tinka?

--- Baigti citatą ---
Na jei nori perdaryti K550i i W660i tai nesigaus.. Tu gali persidaryti i W610i.. Manau perdarymo būdas toks pat kaip ir iš K530i į W660i..:)
Dainonas:
Prieš imantis šio darbelio man iškilo keletas klausimų, manau jie aktualūs visiems:
(žinoma, viską darant pagal šį tutorialą ir naudojant failus iš šio aprašymo)

1. Kokios kalbos bus perdirbtame telefone? (ar bus lt kalba?);
2. Ar visi mygtukai bus savo vietoje? (ar atliks kiekvienas mygtukas savo funkciją, pvz "c" mygtukas trins simbolius, veiks šoniniai fotoaparato, multimedijos mygtukai);
3. Ar veiks fotoakamera/laisvų rankų įranga/BT/garsiakalbis ir tt...?;
4. Ar su w660 softu telefonas neims striginėti/ar nesulėtės?;
5. Ar bus galima vienu metu klausytis muzikos ir fotografuoti (kituose forumuose rašo apie šitokį bug'ą);
6. Ar perdarytame telefone turėsiu nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc. ?;
7. Berods w660 turi radiją, tai kaip į tai reaguos mano perdarytas k610i? (bus radijo ikona pagrindiniame meniu? Kas jei ją bandysiu įjungti?);
8. Ar veikia TrackID?;
9. Ar bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais? (kokiam telefonui tada bandyt pritaikyti patchus: k610i ar w660?);
10. Galų gale ar kas nors esate pilnai atstatę k610i telefoną į savo originalią būseną po konvertavimo? (ir ar viską darėte pagal šį aprašymą);

Prašau, parašykit detaliau kas persidarėt ir naudojat telefoną (mano atveju k610i) kaip w660 (bug'ai, pliusai/minusai) :)
Iš anksto ačiū už atsakymus ir laiką, tiesiog nenoriu gaišti laiko, jei perdarytas telefonas atrodys TIK gražiai, o ne taps naudingesnis :)
smiriukas:

--- Citata iš: Dainonas  Liepos 14, 2008, 21:01 ---Prieš imantis šio darbelio man iškilo keletas klausimų, manau jie aktualūs visiems:
(žinoma, viską darant pagal šį tutorialą ir naudojant failus iš šio aprašymo)

1. Kokios kalbos bus perdirbtame telefone? (ar bus lt kalba?);
2. Ar visi mygtukai bus savo vietoje? (ar atliks kiekvienas mygtukas savo funkciją, pvz "c" mygtukas trins simbolius, veiks šoniniai fotoaparato, multimedijos mygtukai);
3. Ar veiks fotoakamera/laisvų rankų įranga/BT/garsiakalbis ir tt...?;
4. Ar su w660 softu telefonas neims striginėti/ar nesulėtės?;
5. Ar bus galima vienu metu klausytis muzikos ir fotografuoti (kituose forumuose rašo apie šitokį bug'ą);
6. Ar perdarytame telefone turėsiu nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc. ?;
7. Berods w660 turi radiją, tai kaip į tai reaguos mano perdarytas k610i? (bus radijo ikona pagrindiniame meniu? Kas jei ją bandysiu įjungti?);
8. Ar veikia TrackID?;
9. Ar bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais? (kokiam telefonui tada bandyt pritaikyti patchus: k610i ar w660?);
10. Galų gale ar kas nors esate pilnai atstatę k610i telefoną į savo originalią būseną po konvertavimo? (ir ar viską darėte pagal šį aprašymą);

Prašau, parašykit detaliau kas persidarėt ir naudojat telefoną (mano atveju k610i) kaip w660 (bug'ai, pliusai/minusai) :)
Iš anksto ačiū už atsakymus ir laiką, tiesiog nenoriu gaišti laiko, jei perdarytas telefonas atrodys TIK gražiai, o ne taps naudingesnis :)

--- Baigti citatą ---
1. Lietuvių kalba tikrai bus.
2.Mano manymu visi mygtukai veiks kaip ir seniau ir atliks savo senąsias funkcijas, galiu klysti,nes nebandžiau "maigyti" K610i @ W660i. :)
3.Turi tikrai visi tavo išvardinti dalykai veikti be problemų..
4.Su W660 softu telefonas neturėtų imti striginėti ar nesulėtėti, negirdėjau,kad kam nors taip būtų atsitikę.
5.Mmmm.. Sunku pasakyti, čia labiau mano manymu priklauso nuo kameros draiverių, pvz. įsirašius "Werto" kameros draiverius gali be problemų klausyt muzikos ir fotkinti,o su originaliais nežinau, nes nebe pamenu, senai turėjau K530i.. :)
6.Taip,perdarytame telefone turėsi nustatyti brightness nustatymą ne didesnį nei 50-60 proc.,nes kitaip telefonas užlūš ar dar nežinia kas atsitiks..
7.Taip, W660i turi radijo ikoną ir pačią radiją,bet ta ikona yra ne pagr. meniu,o kitoje vietoje, tad nemanau ar ji tau maišys (jei nori ją panaikint reikia paieškot info www.se-nse.com, ten tikrai mačiau tokį dalyką su kuriuo pagalba panaikinsi tą ikoną), o jeigu tu įeisi į tą radiją nemanau,kad kas blogo nutiks,manau neveiks ji ir tiek, taip pat šio dalyko nebandžiau,nes manajam K530i buvo radijas ir problemų nekilo.
8.Turėtų veikti.
9. Bus galima konvertuotą telefoną tobulinti su įprastais patch'ais. Tau reiks naudoti patch'us nuo W660i.
10.Mmm, aš tai neesu to daręs, nes nereikėjo ir net neturėjau K610i.. :D Na pagal šį aprašymą vienam žmogui padėjau perdaryt K610i į W660i ir jis sakė,kad viskas veikia.

Na pliusai tai surašyti aprašymo pradžioje, manau pagr. pliusai yra WALKMAN grotuvas ir flash failų palaikymas, track id funkcijos atsiradimas,daugiau patch'ų, o minusai tai tas,kad apšvietiams negali būti didesnis už 50-60%..Šiaip jeigu mažai klausai muzikos, neužsiimi telefono patchinimu ir t.t. tai manau,kad neverta perdarinėti telefoną,nebent tai būtų K530i,nes tada juokų darbas būna, o su k610i jau kita kalba.. :)

Jeigu iškils kokių bėdų ar dar kas bus neaišku, rašyk bandysim padėti.. ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją