Telefonų modeliai > Sony Ericsson |
wap |
<< < (2/3) > >> |
almantas:
Vnz vistiek neveik, parasysiu kas ten pas mane yra nustatyta gal aiskiau pasidarys gerai ainu i pagrindini meniu->sujungimai Duomenu rysis->Duomenu prieigos->Bite plius APN adresas: wap Vartotojo vardas: wap Slaptazodis: wap Slaptaz. uzklausa: Isjungta Paskirti skamb.: Automatinis IP adresas: 213.226.131.133 DNS adresas: 213.226.131.131 Autentifikavimas: varnos uzdetos ant: Iprastas, Saugus, Jokio Duom. suspaudimas: isjungta Antrast. suspaud: isjungta gryztam atgal i duomenu prieigos->Pageid. paslauga->GPRS ir GSM gryztam i sujungimu meniu->Interneto nustatymai->Interneto aprasai Bite plius(pazymetas) (daugiau->nustatymai) Jungtis naudoj.: Bite plius Interneto rezimas: WAP IP adresas: 213.226.131.133 Apsauga: ijungta Vartotojo vardas: wap Slaptazodis: wap ta va tokie pas mane irasyti, jei atradot klaida praneskit. |
almantas:
Atsakyma pats radau. Taigi darom taip: Istrinam visas senus nustatymus, jei tokie yra siunciam sms teksta "Wg" numeriu 1516, gaunam nustatymus ir spaudziam taip. Isjungiam ir ijungiam telefona. Internetas veikia. Tinka tik bites labas kortelei. |
mrGrinch:
arba paprasciausiai tau reikejo istrinti ip ir dns adresus. man ir taip buwo,kol to nepadariau,nes se telefai ip susiranda automatiskai |
se-dieWas:
seip issaugok sms,man tai paraso ar norite pakeisti nustatymus. |
minimagas:
pz man neina hmmm... menu>sujungimai>wap pasirinkimai>wap aprasai>omni GPRS IP:194.176.032.151 menu>sujungimai>duomenu rysys>duomenu prieigos>imnitel wap gprs APN:gprs.startas.lt IP:... DNS:... i nein niekas kazkas jauciu ce ne taip :-[ |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |