Ne į temą > Aš esu...
As esu...
<< < (4/5) > >>
ConnectIT:

--- Citata iš: asrelka  Balandžio 17, 2011, 13:25 ---Ką jūs, jauni žali būdami, suprantat... O tėveliai ar kiti, kurie turėtų būti atsakingi už jus, tikrai geriau žino. : ]
Jei jau vartoji, tai dviračio nevairuok! : D

--- Baigti citatą ---
Ale aš vieno nesuprantu... ??? Kam čia dabar pulti visus teletabiais vadinti?  ::) Juk sakiau, tiek metų praėjo, vaikai suaugo. :P O pati suvaikėjai.  ;D ;D ;D
ConnectIT:

--- Citata iš: Indrė  Balandžio 18, 2011, 13:22 ---Ji nepuola, tiesiog nepadlaižiauja, o sako tai kaip yra. Dėl to pagarba jai.  :)

--- Baigti citatą ---

Na, nežinau, kaip ten yra, bet jei ji žino, tai viskas gerai tada. Nes jos pasiklausius vaikai yra visi, kas internetą turi. Tiesiog jei atsiras už ją nors vienas vyresnis šiame forume, tai aš būsiu teisus, o tu ne. ;D
Įrašyta: Balandis 18, 2011, 13:31Gerai, su pagarba jai išsiaiškinom. Dabar apie pagarbą man. Kada savo pusryčius nuo mano avataro nugramdysit? ??? Nes aš irgi nepadlaižiausiu. Aišku, čia nauja tema diskusijai.  ;D
esnyper:
Duok litą (daugiau nereik :D) pasakysiu, kaip tai padaryti :)
P.S. Kiti to padaryti negali (na nebent CRONUS) :D
smiriukas:
ConnectIT:

--- Citata iš: esnyper  Balandžio 18, 2011, 14:10 ---Duok litą (daugiau nereik :D) pasakysiu, kaip tai padaryti :)
P.S. Kiti to padaryti negali (na nebent CRONUS) :D

--- Baigti citatą ---

Duok pagalvoti. Litas šiais laikais dideli pinigai... Iš kitos pusės žiūrint, mane apvėmė ir dar aš mokėti turiu... Čia tik Lietuvoj taip gali būti. Geriau darom taip: tegul Indrė tau duoda litą, o tu man pasakyk (ne jai, savaime suprantama).  ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją