Telefonų modeliai > x7x

c75 softo perrasymas

<< < (3/3)

deiwx:
ant mano kabieliaus uzrasyta :    C75
                                          NO.BT040
                                          62808
Ir viskas, daugiau jokiu skaiciu ar kitokio plauko zenklu  ::)

Manntas:
Čia ne kabelio pavadinimas, o matyt serijinis numeris :) Jei nori sužinot koks kabelis, pajungi laidą prie telefono, tada prie kompo (nereikia jungt jokių programų), telefone surenki * tada grotelės 06 grotelės. Tik ne žodžiais kaip aš čia parašiau, o ženklais :P tada turi atsirast toks langas su imei numeriu. Spaudi dar (arba inform.), tada eini žemyn, susirandi užrašą acc.: plugged in: ir ten turi būt parašytas kabelio pavadinimas, pvz.: Acc.:plugged in: DCA-510
Jei pas tave DCA-540, patchint negalėsi, o jei DCA-510-galėsi. Dėl DCA-500 nežinau. Sėkmės!
P.S. Kadangi sakei, kad pas tave telefonas užstringa po 30 sekundžių, tai viską stenkis padaryt kuo greičiau.

bronius69:

--- Citata iš: deiwx  Balandžio 29, 2008, 22:42 ---ant mano kabieliaus uzrasyta :    C75
                                          NO.BT040
                                          62808
Ir viskas, daugiau jokiu skaiciu ar kitokio plauko zenklu  ::)

--- Baigti citatą ---
jai laidas vientisas dca-540
jai jo viduryje dėžutė dca-510 
jai laidas su com junktimi dca-500

tu turi dca-540...ir nieko su juo nepadarysi...

deiwx:
Pas mane laidas be jokiu dezuciu  :'( tai reiskias 540.....na niekis, dekui visiems padejusiems man  ;D

Manntas:
O tu bandei padaryt taip kaip aš rašiau? Nes pvz., pas mane laidas DCA - 510 ir aš su juo sėkmingai patchinu, softą perrašinėju. O jokių dėžučių per vidurį nėra
Įrašyta: Gegužė 05, 2008, 15:35Na jeigu tau su tuo c75 nepavyksta pažiūrėt koks laidas taip kaip aš sakiau, tai jei turi kitų siemens telefonų ant jų gali pabandyt

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją