Ne į temą > Aš esu...
Manntas
<< < (5/19) > >>
Manntas:
Nu tai mažiau psichuok, nes niekam tokios isterikės nepatinka ;D Be to aš alaus negeriu ;D Neragavau net nes paprasčiausiai nenoriu :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 22, 2008, 19:22 ---Klysti. Va, kokio CRONUS ar Wyshniaus gali pasiteiraut, jie patvirtint - aš visuomet bjauri ir priekabi. Tiesa, berniukai, kada kafkės (jūs galėsit alų maukt)?

--- Baigti citatą ---

Na aš galiu tikrai patvirtint, ji mėgėja pasižodžiuot pas mus forume...pakelia nuotaiką man bent jau.
2009 vasarį kokį, Kaune ar Vilniuj?
P.S. asrelka, nuotraukoj, čia tavo? ;)

--- Citata iš: Manntas  Rugpjūčio 22, 2008, 22:14 ---Nu tai mažiau psichuok, nes niekam tokios isterikės nepatinka ;D Be to aš alaus negeriu ;D Neragavau net nes paprasčiausiai nenoriu :)

--- Baigti citatą ---

Oi tai tu daug ką prarandi....šaltus alus po darbo, tiesiog atgaivina :D Beto, pratinkis prie jų, vėliau galėsi greičiau perprast jas.
asrelka:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 22, 2008, 22:33 ---Na aš galiu tikrai patvirtint, ji mėgėja pasižodžiuot pas mus forume...pakelia nuotaiką man bent jau.
2009 vasarį kokį, Kaune ar Vilniuj?
P.S. asrelka, nuotraukoj, čia tavo? ;)

--- Baigti citatą ---
Ot, idealiau apie mane apsakyt net ir negalėjai :} Nors dabar turėčiau paraudonuoti, kaip tikra nekalta mergelė, už tokius komplimentus. :D Tiek to, esu soti ir nelaiminga, tad to tikrai nedarysiu. :D
Už pusės metų. Ghm, ilgokai, per tiek laiko ir po žeme atsidurt galima. Kadangi gyvenu Vilniuje, tad turėčiau sakyti, jog tik čia. O Kaunas manęs jau beveik metus laukia, tad sudėtinga ir atsakyti. :]
P.s.: Mano, mielasis, tik mano. ;p

--- Citata iš: Manntas  Rugpjūčio 22, 2008, 22:14 ---Nu tai mažiau psichuok, nes niekam tokios isterikės nepatinka ;D Be to aš alaus negeriu ;D Neragavau net nes paprasčiausiai nenoriu :)

--- Baigti citatą ---
Wyshnius gana neblogai paneigė tavo teiginmą, jog aš isterikė ar apskritai psichė. Ne, tiesiog be tokių 'išsidirbinėjimų' būtų visiems nuobodu. O šito jau tu negali paneigti.

O alaus ir pati nebegeriu. Nors centre yra vienas baras, kuriame velniškai geras alus. :]
bronius69:
aš irgi pritariu meet'ui
Manntas:
Nesakau, kad psichė, tik per daug priekabi ;D O kas dėl alaus-tu jau nebegeri, o aš nkaltas avinėlis dar net nesu ragavęs :D Fu, smirda jis man :P :eek: :)
Įrašyta: Rugpjūtis 23, 2008, 10:46Be to mes jau čia rašom off topic... :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją