Ne į temą > Aš esu...
Manntas
bronius69:
--- Citata iš: Manntas Rugpjūčio 23, 2008, 10:46 ---Nesakau, kad psichė, tik per daug priekabi ;D O kas dėl alaus-tu jau nebegeri, o aš nkaltas avinėlis dar net nesu ragavęs :D Fu, smirda jis man :P :eek: :)
Įrašyta: Rugpjūtis 23, 2008, 10:46Be to mes jau čia rašom off topic... :D
--- Baigti citatą ---
tai tu laimingas žmogus.
Gallardo:
O jūs jau bent kartą buvot surengę meet'ą?
asrelka:
--- Citata iš: Manntas Rugpjūčio 23, 2008, 10:46 ---Nesakau, kad psichė, tik per daug priekabi ;D O kas dėl alaus-tu jau nebegeri, o aš nkaltas avinėlis dar net nesu ragavęs :D Fu, smirda jis man :P :eek: :)
Įrašyta: Rugpjūtis 23, 2008, 10:46Be to mes jau čia rašom off topic... :D
--- Baigti citatą ---
Aš ir neneigiau neikad, kad nesu priekabi ar net užknisanti. ;p Niekad nesistengiu įtikti kažkam. "Nepatinka - nežiūrėk". :]
Negeri alaus, išgersi kafkės, arbatos. O aš ir alučiu susigundyčiau galbūt, jei tikrai skanus. Vienas bokalas ne bėda, bele 'žalieji' reidų nedarytų.
Ale va, ką aš be Wyšniaus darysiu. :D
Ir tu man su tuo O.T. nusibodai. Tema ir yra, kad būtų Off Topic.
Įrašyta: Rugpjūtis 23, 2008, 14:53
--- Citata iš: Gallardo Rugpjūčio 23, 2008, 11:45 ---O jūs jau bent kartą buvot surengę meet'ą?
--- Baigti citatą ---
Buvau tik vieną kartą. Man rodos ir netgi pirmasis buvo. Ir vienintelis. :D Prieš ~2 metus, jei neklystu.
Manntas:
Nu gal ir atsibodau su off topic bet taip isejo kad cia diskutuojama apie meetus ir alu mano temoj :police: :laugh:
asrelka:
--- Citata iš: Manntas Rugpjūčio 23, 2008, 17:06 ---Nu gal ir atsibodau su off topic bet taip isejo kad cia diskutuojama apie meetus ir alu mano temoj :police: :laugh:
--- Baigti citatą ---
Džiaugtis turėtum, kad tavo, o ne kažkurio kito. Va, maniškėj nediskutuoja. Tik, aš tuo netgi džiaugiuosi.