Ne į temą > Aš esu...
Manntas
YOO:
o man asrelka visai pradeda patikt :biggrin: jei butu nickas arielka, o ne asrelka, tai visai uz ja isgerciau prie progos ;D
asrelka:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 24, 2008, 22:20 ---asrelka,tau duočiau tarp 13-14 bet tikrai ne 22.
meetas butu gerai,juolab yra senų ir ištikimų mobiles.lt narių...
--- Baigti citatą ---
Dėl to visiškai ir nepykstu. Matai tai, kokią aš pati save pateikiu.
Įrašyta: Rugpjūtis 25, 2008, 14:40
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 25, 2008, 08:25 ---o man asrelka visai pradeda patikt :biggrin: jei butu nickas arielka, o ne asrelka, tai visai uz ja isgerciau prie progos ;D
--- Baigti citatą ---
Gali gert. Bet už mane bent 200 gr.
YOO:
--- Citata iš: asrelka Rugpjūčio 25, 2008, 14:40 ---
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 25, 2008, 08:25 ---o man asrelka visai pradeda patikt :biggrin: jei butu nickas arielka, o ne asrelka, tai visai uz ja isgerciau prie progos ;D
--- Baigti citatą ---
--- Baigti citatą ---
O ko tiek mazai...ne vaikai gi esam... ;D
asrelka:
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 25, 2008, 16:34 ---O ko tiek mazai...ne vaikai gi esam... ;D
--- Baigti citatą ---
Tavo amžiaus nežinau. Ir nebegeriu aš, tad tai jau ganėtinai nemažai.
Parašiau ir galvoju. Kaip suprast prierašą po tavo postu. Redaguota. Sukurta. Ir Wyšnius. Nes jo amžių tai pamenu. Turbūt. :D
Wyshniukas:
--- Citata iš: asrelka Rugpjūčio 25, 2008, 22:02 ---Parašiau ir galvoju. Kaip suprast prierašą po tavo postu. Redaguota. Sukurta. Ir Wyšnius.
--- Baigti citatą ---
Ogi labai paprastai, Citatos funkcija nepilnai buvo išnaudota, YOO tekstas nebuvo pakeistas, tiesiog ]quote] sutvarkyta.
--- Citata iš: asrelka Rugpjūčio 25, 2008, 14:40 ---
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 25, 2008, 08:25 ---jei butu nickas arielka, o ne asrelka, tai visai uz ja isgerciau prie progos ;D
--- Baigti citatą ---
--- Baigti citatą ---
200gr ko? Sulčių? :D