Ne į temą > Aš esu...
Manntas
<< < (10/19) > >>
asrelka:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 25, 2008, 22:09 ---Ogi labai paprastai, Citatos funkcija nepilnai buvo išnaudota, YOO tekstas nebuvo pakeistas, tiesiog ]quote] sutvarkyta.

--- Baigti citatą ---
Ak, tai čia tik šiaip nemokėjimas cituot. Supratau. O jau buvau beišsigąstanti. :D

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 25, 2008, 22:09 ---200gr ko? Sulčių? :D

--- Baigti citatą ---
Aha. Tik ne apelsinų ar greipfrutų. Bet tai kaip tau, gali ir litrą. :]
bronius69:
šita tema butu super įkomponuot i blevyzgų tema,o asrelkai suteikt VIP blevyzgose.  :biggrin:
Wyshniukas:

--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 00:15 ---šita tema butu super įkomponuot i blevyzgų tema,o asrelkai suteikt VIP blevyzgose.  :biggrin:

--- Baigti citatą ---

Nuo kurio post'o, galiu atskirt ir sujungt temas...
YOO:

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 25, 2008, 22:17 ---
--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 25, 2008, 22:09 ---Ogi labai paprastai, Citatos funkcija nepilnai buvo išnaudota, YOO tekstas nebuvo pakeistas, tiesiog ]quote] sutvarkyta.

--- Baigti citatą ---
Ak, tai čia tik šiaip nemokėjimas cituot. Supratau. O jau buvau beišsigąstanti. :D

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 25, 2008, 22:09 ---200gr ko? Sulčių? :D

--- Baigti citatą ---
Aha. Tik ne apelsinų ar greipfrutų. Bet tai kaip tau, gali ir litrą. :]

--- Baigti citatą ---
Na sultis, tai vaikai geria... Pataisau Jus gerbiamieji... cia ne nemokejimas cituot, o skubejimas... neturiu as tiek laiko kiek Jus... :(
Asrielka, o ko tu jau buvai beišsigąstanti ?? aš ne monstras gi, ar gal skypej mano foto pamatei ?  ;D
asrelka:

--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 00:15 ---šita tema butu super įkomponuot i blevyzgų tema,o asrelkai suteikt VIP blevyzgose

--- Baigti citatą ---
Kam tas VIP, aš galiu ir draugiškai pasitraukti į šalį. Ot, nemoka gražiai pasiprašyti.
O foto tai galėjai ir nekišt, lyg manęs kas nepažinotų dar.

--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 26, 2008, 08:49 ---Na sultis, tai vaikai geria... Pataisau Jus gerbiamieji... cia ne nemokejimas cituot, o skubejimas... neturiu as tiek laiko kiek Jus... :(
Asrielka, o ko tu jau buvai beišsigąstanti ?? aš ne monstras gi, ar gal skypej mano foto pamatei ?  ;D

--- Baigti citatą ---
Kokie vaikai. Na gerai. Aš vaikas. Toliau... Skubėjimas nėra pasiteisinimas. Aš gyvent skubu, bet ir tai, kiek spėju visko.
Ir aš asrelka. Ne arielka, ne asrielka ir dar velniai žino, kas.
Aš tavo skypą turiu? Ne. Ir tuo labai džiaugiuosi.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją