Ne į temą > Aš esu...
Manntas
<< < (11/19) > >>
YOO:

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 26, 2008, 10:42 ---
--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 00:15 ---šita tema butu super įkomponuot i blevyzgų tema,o asrelkai suteikt VIP blevyzgose

--- Baigti citatą ---
Kam tas VIP, aš galiu ir draugiškai pasitraukti į šalį. Ot, nemoka gražiai pasiprašyti.
O foto tai galėjai ir nekišt, lyg manęs kas nepažinotų dar.

--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 26, 2008, 08:49 ---Na sultis, tai vaikai geria... Pataisau Jus gerbiamieji... cia ne nemokejimas cituot, o skubejimas... neturiu as tiek laiko kiek Jus... :(
Asrielka, o ko tu jau buvai beišsigąstanti ?? aš ne monstras gi, ar gal skypej mano foto pamatei ?  ;D

--- Baigti citatą ---
Kokie vaikai. Na gerai. Aš vaikas. Toliau... Skubėjimas nėra pasiteisinimas. Aš gyvent skubu, bet ir tai, kiek spėju visko.
Ir aš asrelka. Ne arielka, ne asrielka ir dar velniai žino, kas.
Aš tavo skypą turiu? Ne. Ir tuo labai džiaugiuosi.

--- Baigti citatą ---
O as ir neieskau pasiteisinimu... paprasciausiai jei noresi prisikabint tai ir prisikabinsi... niekam nekrito i aki prierasas po postu, tik tau vienai... Priekabi ir pastabi vadinasi esi... pirma negerai, o antra gerai... Labai smagu kad tau dziaugsmo suteikia tokie sudniekiai kaip mano Skypes neturejimas... heh kaip butu gera gyventi kad dziaugciausi del kiekvieno skypes vartotojo kurio as neturiu... buciau laimingiausias zmogus in the world  :laugh: vat taip ASRELKA ... beje ka reiskia asrelka ?  ::)
asrelka:
Dėl kitko, ką parašei, tingiu kažką komentuoti.
O jau mano nick'o reikšmė neturėtų rūpėti.
YOO:
Tai ir patylėk, nes kartais tylėdama protingiau atrodysi  ;D
bronius69:
kas cia do foto trynimas?a?
YOO:
o kam reikia tu foto  ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ?  :smile:
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją