Ne į temą > Aš esu...
Manntas
<< < (12/19) > >>
bronius69:

--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto  ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ?  :smile:

--- Baigti citatą ---
retai tokių žmonių sutiksi:
"Rūkymas:     rūkau kaip kaminas
Alkoholis:    geriu daug ir dažnai"
EPoX`:
Meetas? as uz ;D progos su Cronusu sugert nepraleisciau :D
YOO:

--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 ---
--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto  ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ?  :smile:

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
na cia biski i piewas ziuriu grybauji... :) nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas :) bet del foto tai na bent grazi merga butu :) o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema...
Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim  ;D
bronius69:

--- Citata iš: EPoX`  Rugpjūčio 26, 2008, 20:06 ---Meetas? as uz ;D progos su Cronusu sugert nepraleisciau :D

--- Baigti citatą ---
manau reikia balsavimo

Įrašyta: Rugpjūtis 26, 2008, 20:44
--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 26, 2008, 20:25 ---
--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
na cia biski i piewas ziuriu grybauji... :) nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas :) bet del foto tai na bent grazi merga butu :) o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema...
Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim  ;D

--- Baigti citatą ---
turbūt nesupratai
http://asrelka.draugas.lt/
PS.viskas y tema nes tai blevyzgos
YOO:
Ai sorry  :laugh: dabar viskas aisku, per daug rimtai pamasciau ...  ;D OK risu reikalus sitoj temoj ir einu i rimtesnes  ;D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją