Ne į temą > Aš esu... |
Manntas |
<< < (12/19) > >> |
bronius69:
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile: --- Baigti citatą --- retai tokių žmonių sutiksi: "Rūkymas: rūkau kaip kaminas Alkoholis: geriu daug ir dažnai" |
EPoX`:
Meetas? as uz ;D progos su Cronusu sugert nepraleisciau :D |
YOO:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 --- --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile: --- Baigti citatą --- retai tokių žmonių sutiksi: "Rūkymas: rūkau kaip kaminas Alkoholis: geriu daug ir dažnai" --- Baigti citatą --- na cia biski i piewas ziuriu grybauji... :) nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas :) bet del foto tai na bent grazi merga butu :) o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema... Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim ;D |
bronius69:
--- Citata iš: EPoX` Rugpjūčio 26, 2008, 20:06 ---Meetas? as uz ;D progos su Cronusu sugert nepraleisciau :D --- Baigti citatą --- manau reikia balsavimo Įrašyta: Rugpjūtis 26, 2008, 20:44 --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 20:25 --- --- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 --- --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile: --- Baigti citatą --- retai tokių žmonių sutiksi: "Rūkymas: rūkau kaip kaminas Alkoholis: geriu daug ir dažnai" --- Baigti citatą --- na cia biski i piewas ziuriu grybauji... :) nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas :) bet del foto tai na bent grazi merga butu :) o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema... Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim ;D --- Baigti citatą --- turbūt nesupratai http://asrelka.draugas.lt/ PS.viskas y tema nes tai blevyzgos |
YOO:
Ai sorry :laugh: dabar viskas aisku, per daug rimtai pamasciau ... ;D OK risu reikalus sitoj temoj ir einu i rimtesnes ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |