Ne į temą > Aš esu... |
Manntas |
<< < (14/19) > >> |
Wyshniukas:
Jokio čia karo nėra...eilinis pasižodžiavimo sezonas...kažkam prasidės rimtas darbo sezonas ir vėl ramybė bus. |
YOO:
Geriau nekalbam apie atostogas :) nes jau visas issvaisciau, tai tik nervas ima, kad vel laukt metelius :-[ |
asrelka:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 27, 2008, 09:51 ---ką tu žinai gal jis irgi buhalteris? --- Baigti citatą --- Vargiai. Be to, aš nesu buhalterė. Esu, bet nesu. :] Įrašyta: Rugpjūtis 27, 2008, 11:40 --- Citata iš: Wyshniukas Rugpjūčio 27, 2008, 10:05 ---Jokio čia karo nėra...eilinis pasižodžiavimo sezonas...kažkam prasidės rimtas darbo sezonas ir vėl ramybė bus. --- Baigti citatą --- --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 27, 2008, 10:22 ---Geriau nekalbam apie atostogas :) nes jau visas issvaisciau, tai tik nervas ima, kad vel laukt metelius :-[ --- Baigti citatą --- Man rimtas darbo sezonas tik spalį - lapkritį prasideda. Ir ne dėl prailgintų atostogų (kurių buvo vos pora savaičių). |
Wyshniukas:
--- Citata iš: asrelka Rugpjūčio 27, 2008, 11:41 ---Man rimtas darbo sezonas tik spalį - lapkritį prasideda. Ir ne dėl prailgintų atostogų (kurių buvo vos pora savaičių). --- Baigti citatą --- Gerai kad aš dar turiu 4 pilnas savaites atstogų...pavydėkit :P |
asrelka:
--- Citata iš: Wyshniukas Rugpjūčio 27, 2008, 15:13 ---Gerai kad aš dar turiu 4 pilnas savaites atstogų...pavydėkit :P --- Baigti citatą --- Nematau, ko pavydėt. Darbe prisibimbinėju, atostogų, kad ir pora savaičių, net per daug. Apskritai, dar stebuklas, kad ėmiau. Šiaip 3 metus be jų visai ramiai gyvenau. Taigi, tikrai nepavydėsiu. ;p |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |