Ne į temą > Aš esu...
Manntas
<< < (14/19) > >>
Wyshniukas:
Jokio čia karo nėra...eilinis pasižodžiavimo sezonas...kažkam prasidės rimtas darbo sezonas ir vėl ramybė bus.
YOO:
Geriau nekalbam apie atostogas :) nes jau visas issvaisciau, tai tik nervas ima, kad vel laukt metelius  :-[
asrelka:

--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 27, 2008, 09:51 ---ką tu žinai gal jis irgi buhalteris?

--- Baigti citatą ---
Vargiai. Be to, aš nesu buhalterė. Esu, bet nesu. :]
Įrašyta: Rugpjūtis 27, 2008, 11:40
--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 27, 2008, 10:05 ---Jokio čia karo nėra...eilinis pasižodžiavimo sezonas...kažkam prasidės rimtas darbo sezonas ir vėl ramybė bus.

--- Baigti citatą ---

--- Citata iš: YOO  Rugpjūčio 27, 2008, 10:22 ---Geriau nekalbam apie atostogas :) nes jau visas issvaisciau, tai tik nervas ima, kad vel laukt metelius  :-[

--- Baigti citatą ---
Man rimtas darbo sezonas tik spalį - lapkritį prasideda. Ir ne dėl prailgintų atostogų (kurių buvo vos pora savaičių).
Wyshniukas:

--- Citata iš: asrelka  Rugpjūčio 27, 2008, 11:41 ---Man rimtas darbo sezonas tik spalį - lapkritį prasideda. Ir ne dėl prailgintų atostogų (kurių buvo vos pora savaičių).

--- Baigti citatą ---

Gerai kad aš dar turiu 4 pilnas savaites atstogų...pavydėkit :P
asrelka:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 27, 2008, 15:13 ---Gerai kad aš dar turiu 4 pilnas savaites atstogų...pavydėkit :P

--- Baigti citatą ---
Nematau, ko pavydėt. Darbe prisibimbinėju, atostogų, kad ir pora savaičių, net per daug. Apskritai, dar stebuklas, kad ėmiau. Šiaip 3 metus be jų visai ramiai gyvenau.
Taigi, tikrai nepavydėsiu. ;p
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją