Programos > Patch'ai
patchu perdarimas
(1/2) > >>
kirvis:
ar imanoma perdaryti patcha ty. kai pwz pas mane sw43 o man patinkantis patchas skirtas 25sw ?jei imanoma tai kaip?
CRONUS:
viskas imanoma
jei asembleri moki tai net ir pats gali rasyt patchus ;)
perdarymas kiek zinau lengvesnis
Wyshniukas:

--- Citata iš: kirvis  Birželio 17, 2005, 11:12 ---ar imanoma perdaryti patcha ty. kai pwz pas mane sw43 o man patinkantis patchas skirtas 25sw ?jei imanoma tai kaip?

--- Baigti citatą ---

Tikrai zinau kad imanoma! Ziurint dar koks patch'as...jei grafinis tai pats gali pritaikyti naudojant SPC3, na o jei sisteminis tai manyciau paciam sunkiau butu jei nesi programuotojas. Kaip pritaikyt sisteminius tiksliai nzn :)
kirvis:
jo patchai grafiniai tik nezinau kaip juos perdaryti i 25sw.jei kas galit parasykit i privata atsiusiu jums i e-maila ir jei perdarytumet buciau labai dekingas  ::)  :'(
Wyshniukas:

--- Citata iš: kirvis  Birželio 23, 2005, 10:12 ---jo patchai grafiniai tik nezinau kaip juos perdaryti i 25sw.jei kas galit parasykit i privata atsiusiu jums i e-maila ir jei perdarytumet buciau labai dekingas  ::)  :'(

--- Baigti citatą ---

Pirma reikia tureti FF kuriai patchas padarytas ir FF kuriai nori pritaikyt :) Ikelk cia ta patch arba duok linka...paziuresim ar kas iseis cia ;)

Beje gal galetum pasidaryt savo telefono FF su FW25 ir atsiust, nes man sunkiai sekasi rasti :) O dar  geriau pamascius, tu galetum isirasyt update ir nereiketu perdarinetu tu patchu ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją