Telefonų modeliai > Kiti |
Sagem MY150X |
(1/2) > >> |
SuperNova:
Kaip atristi sagem my150x ? is anksto aciu uz pagalba. :smile: |
YOO:
Pats namu salygoms neatsirisi... |
SuperNova:
--- Citata iš: YOO Gegužės 02, 2008, 18:59 ---Pats namu salygoms neatsirisi... --- Baigti citatą --- Gal kas turi protingesniu atsakymu ? P.S. Viska galima pasidaryti paciam, jeigu rankos auga ne is ten kur reikia, tai cia jau ne mano problemos. |
YOO:
--- Citata iš: SuperNova Gegužės 03, 2008, 20:15 --- --- Citata iš: YOO Gegužės 02, 2008, 18:59 ---Pats namu salygoms neatsirisi... --- Baigti citatą --- Gal kas turi protingesniu atsakymu ? P.S. Viska galima pasidaryti paciam, jeigu rankos auga ne is ten kur reikia, tai cia jau ne mano problemos. --- Baigti citatą --- Atsiprasau kad neivertinau...tai koki boxa gaminsiens tamsta protinguoli ??? :laugh: Jei butum toks labai protingas tai surinktum www.google.lt ir pasiieskotum kaip ji atrist eina... Tiesa man dar labai didelis klausimas ar atristum jei ir turetum ta boxa.... Jei zinau kad pats neatrisi, tai ir sakau...ir manau kad mano atsakymas buna tikrai protingas |
Shotas:
man ir reiketu atristi sy telefona.kiek kainuoja taisyklose ir kur gaut info kaip namu salugomis atristi? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |