Telefonų modeliai > x7x |
cx70 sw50 |
<< < (2/3) > >> |
skierys:
Kode man atnaujinus ffsint50 neveikia cx70 aplikacijos raso sertifikatas pasibaiges o java puikiai eina? >:( |
CRONUS:
--- Citata iš: Hotter Birželio 23, 2005, 20:37 ---nu abejoju ar garantinis padarys sw50 nes ji neoficiali --- Baigti citatą --- Nuo kada FW50 tapo neoficiali? ::) |
skierys:
--- Citata iš: skierys Liepos 28, 2005, 12:42 ---Kode man atnaujinus ffsint50 neveikia cx70 aplikacijos raso sertifikatas pasibaiges o java puikiai eina? >:( --- Baigti citatą --- pernauja butent tas aplikacijas pesiunciau tai ir veikia dabar gerai!nesupratau kame reikalas buvo! |
andriux:
Būkit žmones ir atsiųskit kas išpakuotą ffsinit 50 cx70, nes man iki pusės daeina ir tel nusmenga. Bandysiu rankiniu būdu failiukus permėtynėt . Vaje čia pašto rašyt negalima. Nu jei ką, tai nors kur rasti? |
skierys:
--- Citata iš: andriux Rugpjūčio 03, 2005, 15:19 ---Būkit žmones ir atsiųskit kas išpakuotą ffsinit 50 cx70, nes man iki pusės daeina ir tel nusmenga. Bandysiu rankiniu būdu failiukus permėtynėt . Vaje čia pašto rašyt negalima. Nu jei ką, tai nors kur rasti? --- Baigti citatą --- man taipat nelabai sklaidziai isirase ant galo kazkoki erora buvo ismete!galu gale zemesni susistum ffsinit 43 nereiks vargt! |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |