Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
patch irasymas |
<< < (4/13) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: ps_tech Rugpjūčio 11, 2008, 23:01 ---velnias nesuprantu vistiek :'( kaip ten ka daryt viska moku pasidaryt tik patch'int nemoku!!! :( --- Baigti citatą --- Na aš tau pabandysiu paprasčiau paaiškinti. Parsisiunti savo telefonui kokį nors skirtą *.vkp patchą,tada atsidarai setool2lite programą,pasirenki viršuje savo telefono modeli ir ten kur yra parašyta "MISC" pasirink tą patchą poto spausk šone mygtuką "Write SCRIPT" ir prijunk kabelį, programa kurį laiką darbuosis, poto išmes lentelę " DETACH FROM CABLE PHONE. REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK REMOVE FROM PHONE BATTERY, INSERT IT BACK THEN PRESS "READY" THEN PRESS "READY" tai tu paimk ir atjunk kabelį nuo telefono, tada ištrauk ir vėl įdėk telefone bateriją ir spausk mygtuką "READY" ir vėl telefoną reiks prijunkt tu jį prijunksi, vėl programa dirbs ir išmes lentelę "Click No if you want to install the patch, click Yes, if you want to remove the patch." tai tu spausk "No" ir programa dar padirbs ir kai parašys kažką panašaus į "Elapsed:xxx secs." atjunk kabelį ir mėgaukis patchu :) Tikiuosi kažką supratai,jeigu ne skaityk vėl tą pamoką arba šį mano paaiškinimą ir jeigu vėl nesuprasi, klausk! :) |
ps_tech:
man smiriukas reikia tik pasikeisti player'io skina. as ji atsisiunciau ir ten yra tik .png failai jokiu .vkp nera. Be to tavo nuorodoje raso, kad reikia telefe susikurt aplankalus kazkokius sysgfx ir pan o tavo paaiskinime to daryt nereikia. Blemba jau 2 menesius negaliu skino pasikeist :'( :( |
smiriukas:
--- Citata iš: ps_tech Rugpjūčio 11, 2008, 23:25 ---man smiriukas reikia tik pasikeisti player'io skina. as ji atsisiunciau ir ten yra tik .png failai jokiu .vkp nera. Be to tavo nuorodoje raso, kad reikia telefe susikurt aplankalus kazkokius sysgfx ir pan o tavo paaiskinime to daryt nereikia. Blemba jau 2 menesius negaliu skino pasikeist :'( :( --- Baigti citatą --- Sakyk kokia tavo telefono softo versija? |
ps_tech:
Profiling SEMC phone... 23:32:17| Platform: DB2010 23:32:17| OTP CID: 49 23:32:17| EROM CID: 49 23:32:17| EROM Color: Red 23:32:17| IMEI: 35437701xxxxxx 23:32:17| Phone ID: K750 23:32:17| Region: EMEA_1 23:32:17| CDA: CDA102337/1 R5A 23:32:17| Firmware Version: R1DB001 23:32:17| EROM: n/a va viska nukopinau |
smiriukas:
Žiūrėk, tau reikia pirmiausia savo telefone susikurti kataloge "Kita" "sysgfx" gfx aplanką tada susirasti K750i R1DB001 softo versijai skirtą patch'ą, jį įrašyti mano pateiktu anksčiau būdu, tada sukelti savo *.png failus į tavo sukurtą "sysgfx" katalogą, tikiuosi esmę supratai. :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |