Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
patch irasymas
<< < (6/13) > >>
smiriukas:

--- Citata iš: ps_tech  Rugpjūčio 12, 2008, 14:14 ---o tu man negali surast jo 4shared.com tinklapyje?

--- Baigti citatą ---
Matau tau sunkokai čia sekas, dabar siūlau tau tokį dalyką, tau galiu padėti telefoną perdaryt į W800i pakeisti visus tau norimus draiverius, paveiksliukus ir t.t. Nori tuo užsiimti? :)
ps_tech:
bet pas mane jau pakeisti visi draiveriai garso, kameros, pakeista menu icon, ekrano draiveriai, tai manau man neapsimoka kito tel softa perrasyt. Siaip as viska suprantu tik man reikia kaip tu sakiai to patch'o, kad galeciau keist iconus ir nezinau kur ji surast.
smiriukas:

--- Citata iš: ps_tech  Rugpjūčio 12, 2008, 14:31 ---bet pas mane jau pakeisti visi draiveriai garso, kameros, pakeista menu icon, ekrano draiveriai, tai manau man neapsimoka kito tel softa perrasyt. Siaip as viska suprantu tik man reikia kaip tu sakiai to patch'o, kad galeciau keist iconus ir nezinau kur ji surast.

--- Baigti citatą ---
Viskas aišku. Aš ieškojau to patch būtent tavo telefonui, bet neradau  ::) Na dar pabandysiu paieškot,jeigu rasiu parašysiu ir patalpinsiu jį čia. :)
ps_tech:
Gerai laukiu nesulaukiu!  :)
smiriukas:
Kol kas nieko doro nerandu  >:( Radau tik W800i R1DB001 Patch'ą tą ir K750i R1BC001 patch'ą.. Na dar bandau ieškot.. gal kaip nors rasiu tą tau reikiamą patch'ą..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją