Telefonų modeliai > x6x
Cx65 Softo Perrašymas
(1/2) > >>
Due:
Gal kas galėtu žingsnis po žingsnio paaišknit, kaip perrašyt cx65 softą, telefonas neįsijungia, numestas nebuvo , ardytas taip pat ;/
Wyshniukas:
Pirma įsitikink kad baterija yra veikianti... FW neperrašysi jeigu telefonas net nereaguos į įjungimą kažkokį + bootloader'is reikalingas, kuris sugeneruojamas per Java programėlę, įkeltą į telefonas. Aš visai nenustebčiau kad čia būtų kad koks procesorius atšokęs nuo plokštės, kas kiek atsimenu buvo būdina CX65 :)
Manntas:
jei esi sugeneravęs bootloader, tada gali paieškot pas draugus gal jie turi cx65/70 kad paskolintų bateriją ir tada fw rašai. Man panašiai buvo tai skolinausi iš draugo bateriją. Bet bootloader'io reikia tik su v_klay programa, tad fw rašyk su programa WinSwup, kurią gali rasti čia http://www.allsiemens.com/soft/flashers-1.htm paleidi ir jei tavo telefonas neįsijungia prieš spausdamas start nuimk varneles nuo post check ir pre check. O gal uždėt, nepamenu. Nu pabandyk uždėjus ir nuėmus varneles. Be to, koks pas tave laidas? jei dca 540 tai nieko neišeis, parašyk koks laidas
Wyshniukas:

--- Citata iš: Manntas  Birželio 04, 2008, 15:33 ---bootloader'io reikia tik su v_klay programa

--- Baigti citatą ---

Taip pat x65flasher, papuautils ir t.t. - kitaip sakant visi flash'eriai.
DeLaLiutishka:
man ta pati problema . ;//
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją