Telefonų modeliai > N Series |
Klausimai del n95 |
(1/7) > >> |
sarius:
Taigi nusipirkau padeveta n95, ir noriu suzinoti kaip atskirti kinietiska nuo originalo? Nes tas telefonas kazkoks itartinas man... ::) |
Rytauzinas:
--- Citata iš: sarius Birželio 29, 2008, 14:52 ---Taigi nusipirkau padeveta n95, ir noriu suzinoti kaip atskirti kinietiska nuo originalo? Nes tas telefonas kazkoks itartinas man... ::) --- Baigti citatą --- originaliame yra 1sim. kortele kinietiskame 2 korteles originaliame valdymas mygtukais kinietiskame tipo su ta lazdele ir jautrus ekranas taip pat kinietisko modelio apacioje yra tokai juosta ten tipo pasirinkti tel knyga ir pan. o originaliame nera jaigu nori suzinoti ar originalas ar ne imesk foto pasakysiu as ar xebra |
Wyshniukas:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6172.0.html - forumo paieška prašom kitą kartą pasinaudot. |
sarius:
Aciu jum, va foto: |
smiriukas:
--- Citata iš: Wyshniukas Birželio 29, 2008, 15:43 ---Tikra Nokia. --- Baigti citatą --- Man ir taip atrodo, iš ko sprendžiu? Iš meniu.. Na jei nori įsitikinti tikrai ar Nokia čia pabandyk surinkti telefone *#0000# ir pažiūrėk ką rašys. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |