Telefonų modeliai > Motorola |
K3 problemėlė |
(1/1) |
bakoozhe:
Per USB kabelį panaršiau su Motorola Phone Tools ir telefonas nebeatidaro adresų knygelės. Skambučius atpažįsta be problemų. Toks vaizdas, kad neberanda kelio į kygelę. Gal kas buvot susidūręs su šia problema? Kaip sutvarkyti? |
sarius:
Atnaujink softa ir viskas bus ore :) |
bakoozhe:
Norint parsisiusti atnaujinima prašo pasirinkti regioną (valstybę). Sąraše Lietuvos nėra. Jei pasirinksiu United Kingdom, ten tikriausiai lietuvių kalbos nebus? Ar kalba nuo to nepriklauso? |
smiriukas:
--- Citata iš: bakoozhe Liepos 01, 2008, 09:17 ---Norint parsisiusti atnaujinima prašo pasirinkti regioną (valstybę). Sąraše Lietuvos nėra. Jei pasirinksiu United Kingdom, ten tikriausiai lietuvių kalbos nebus? Ar kalba nuo to nepriklauso? --- Baigti citatą --- Hmmm... Sunku man ką nors ir pasakyti, aš su Motorolom mažai programinęs,tai nežinau kaip čia yra, bet su SE pasirinkus pvz.,kad ir United Kingdom ir atnaujinus softą nedingsta LT kalba.. |
bakoozhe:
Softo nenaujinau, bet problemėlę sutvarkiau. Pasirodo su Phone tools'ais buvau imetes pora kontaktu, kuriu mobilka nepripažino. Taigi juos su ta pacia programa pasalinau ir visx OK. Dekui uz rupesti. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |