Kita > Duomenų perdavimas
PC valdymas su tel, per bluetooth
(1/2) > >>
RealList:
Gal kas žinote programėlę, su kuria galėčiau valdyti PC su telefonu, per bluetooth'a? Ten kažkaip vadinasi tas remote control. Būčiau labai dėkingas.
Brazas:
Na tai imtum ir pats paieskotum. Turiu namie PC tai jame yra, taciau neturiu neto, nepatalpincsiu niekur. Ieskok per google, pats taip radau
RealList:

--- Citata iš: Brazas  Liepos 08, 2008, 08:21 ---Na tai imtum ir pats paieskotum. Turiu namie PC tai jame yra, taciau neturiu neto, nepatalpincsiu niekur. Ieskok per google, pats taip radau

--- Baigti citatą ---
Tai bent tikslų programos pavadinimą gal pasakytum, nes bandžiau ieškoti, nieko neradau.
Brazas:
Kaip tik siandien parsisiunciau dar pora is www.mobai.lt, vadinasi WMouseXP2_1Installer, bet trial. Jei tavo telefonas Nokia, tai geriausias variantas Nokia Wireless Presenter. Beje yra dar ir Bluetooth Remote Control, bet dar neisbandziau, tikiuos info padejo:)
RealList:

--- Citata iš: Brazas  Liepos 08, 2008, 17:39 ---Kaip tik siandien parsisiunciau dar pora is www.mobai.lt, vadinasi WMouseXP2_1Installer, bet trial. Jei tavo telefonas Nokia, tai geriausias variantas Nokia Wireless Presenter. Beje yra dar ir Bluetooth Remote Control, bet dar neisbandziau, tikiuos info padejo:)

--- Baigti citatą ---
Iš mobai.lt buvau parsisiuntęs ir aš, bet nieko gero. Pas mane yra Nokia 7500 Prism, ir bandžiau su Nokia Wireless Presenter, bet nieko doro nesigavo, nėra skirta mano telefonui kiek atsimenu. Bet su Bluetooth Remote Control 2.0 RC8 B2 veikia! :) Tik ji yra neregistruota :( Ir kelis kartus kiek leidžiama mygtukų paspaudimų ir išsijungia lauk.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją