Telefonų modeliai > Motorola
Mirusi V3i (?)
<< < (2/5) > >>
Vytautas88:
Ten nebeatnaujinu. Čia atnaujinta:
http://www.motox.info/forum/showthread.php?t=59961
Beje, telefonas visiškai numirė. Kabės ant sienos, kaip prisiminimas  :-[
KT819GM:
Pasikrauk akuma kaip nors, ryt galesiu duot programu bei failu reikalingu atstatyt tavo telefonui. O uzmusei del to kad irasei V3r softa (su pds dalimi) i V3i. Tiesa, TP vistiek reikes.

Edit:
Aha, dabar tik paskaitinejau ka ten rasei motox forume. Tai tau prijungus su tp ir nebemato windows?
Vytautas88:
Turiu aš akumą nuo K3, jis ten daug maž tinka.
Failai ir programos -- viskas aišku, bet kaip man padaryt, kad jį Windows`ai atpažintų? Jei skaitei anglų forume, tai įdėjus batareiką, dega krovimo indikacija (žalias diodas), prijungus USB laidą be batareikos, irgi užsidega tas diodas, "USB Device Not Recognised". Manau čia jau viskas. Bet jei turi minčių, kaip sutvarkyt šitą reikalą -- prašom, būsiu labai dėkingas.
Edit: taigi, nebeatpažįsta ir su TP.
KT819GM:
Matai, programiskai taip uzlenkt motorola kaip ir neimanoma (kad tp nebepagelbetu), kazin ar butent taip darai TP:
1. Prijungi usb
2. Prijungi TP (kondensatoriaus koja i minusa)
3. Prijungi baterija
4. Atjungi TP

(procedura kabeliui be maitinimo, jei kabelis turi papildoma pliusa, turetu nereikt nei baterijos, iskart mestu device not recognized, tuomet pradzioj tp jungi, po to ikisi laida).

Testpoint jungei is po sarvo ar salia lizdo?
Stikliniai filtriukai ziurint is akies sveiki atrodo? laida kisi PC is galo o ne priekyje?
Vytautas88:
TP jungiau šalia lizdo.
Kabelis su maitinimu, bandysiu kaip Tu siūlai.
O dėl tų punktų 1-4, tai aš taip ir dariau.
Iš akies viskas ten ok.
Edit:
Ne, visviena tas pats.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją