Telefonų modeliai > DB2xxx |
S500 klaviatūros skilinėjimas |
<< < (6/6) |
1525:
--- Citata iš: Nseries Gruodžio 29, 2009, 20:23 --- --- Citata iš: esnyper Gruodžio 29, 2009, 17:12 ---Kiek kainuotu pasikeist klavke? Pas mane s500i geltonas. Suskile 6 mygtukai. Ir ar imanoma butu pakeisti kalvke i juoda, nes nusipirkes esu is seniau juoda virseli tai kazkaip nesiderina :-X --- Baigti citatą --- Juoda HQ dviejų dalių 20lt Neįsižeisk tik. Nepiktai aš, bet prie tavo reklamų man labai norisi šio paveiksliuko :) --- Baigti citatą --- Is dalies pritariu :o |
esnyper:
--- Citata iš: 1525 Gruodžio 29, 2009, 20:34 --- --- Citata iš: Nseries Gruodžio 29, 2009, 20:23 --- --- Citata iš: esnyper Gruodžio 29, 2009, 17:12 ---Kiek kainuotu pasikeist klavke? Pas mane s500i geltonas. Suskile 6 mygtukai. Ir ar imanoma butu pakeisti kalvke i juoda, nes nusipirkes esu is seniau juoda virseli tai kazkaip nesiderina :-X --- Baigti citatą --- Juoda HQ dviejų dalių 20lt Neįsižeisk tik. Nepiktai aš, bet prie tavo reklamų man labai norisi šio paveiksliuko :) --- Baigti citatą --- Is dalies pritariu :o --- Baigti citatą --- Nu ir as is dalies pritariu tik vietoj varstu reiktu elektronika ipiest :D Mechanika pas italus stipi, apie elektronika patyliu :D Beje kur galima nusipirkti ta klaviatura kaune? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |