Programos > Įvairūs įrankiai

Programa DCT 2,3,4 Nokiju atrisimo kodo generavimui

<< < (10/16) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: kiemas  Spalio 29, 2009, 21:51 ---Sveiki gal galit sugeneruoti koda  :)
bučiau labai dėkingas jai greit sugeneruotumet  :)

--- Baigti citatą ---

Kreipkis į operatorių arba meistrus, nes telefonas yra BB5 platformos ir kodai tinka iš operatoriaus. Nežinau kaip su Tesco, bet tokius kaip Vodafone ar panašių, galima gana pigiai nusipirkt internete.

kiemas:
meistrai neapsijima risti sako dar palauk galvojau paciam galma butu o kaip ta koda nusipirkti ir kiek kainuotu? :)

Wyshniukas:

--- Citata iš: kiemas  Spalio 29, 2009, 23:00 ---meistrai neapsijima risti sako dar palauk galvojau paciam galma butu o kaip ta koda nusipirkti ir kiek kainuotu? :)

--- Baigti citatą ---

Gali kreiptis į operatorių, kaina lyg 15 ar 25 svarai, juos reikia turėti sąskaitoje, nes iš jos nuskaičuoja ir pats procesas tada užtrunka nuo savaitės iki 28 darbo dienų. Gali bandyti ieškoti internete kas padarytų, bet atsargiai su firmom, įsitikink kad patikimos ir term & conditions perskaityk.

kiemas:
jai as kreipsios i operatoriu tai man sakyti prasau atristi mane nuo jusu jie tada pinigus nuskaiciotu ir reiketu laukti savaite ar daugiau kol savaime atsiristu ar reiketu dar paciam koda suves kuri jie dos? ir tada kaip atristu visos korteles tiktu?  :)

Wyshniukas:

--- Citata iš: kiemas  Spalio 29, 2009, 23:22 ---jai as kreipsios i operatoriu tai man sakyti prasau atristi mane nuo jusu jie tada pinigus nuskaiciotu ir reiketu laukti savaite ar daugiau kol savaime atsiristu ar reiketu dar paciam koda suves kuri jie dos? ir tada kaip atristu visos korteles tiktu?  :)

--- Baigti citatą ---

Tu gauni kodą, kurį vėliau reikia suvesti pagal instrukciją ir telefonas tada bus atrištas.
Skambini į Customer service, prašai subsidy PIN arba išsireišk "I want to use other SIM abroad, need unlock code", o toliau jau derintis pačiam pagal pokalbį.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją