Telefonų modeliai > x5x |
imanoma perasyti softa a55? |
<< < (3/3) |
kirvis:
as tai bent niekur nerandu softo atnaujinimo su lt kalba bandziau a_301 -kuriam turetu buti lt , 101-zianu kad lt neturetu jame buti.o pas mane tel tai sw 5 o wariantas s790 kazin kur toki rasti..... ::) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: kirvis Liepos 20, 2005, 19:52 ---as tai bent niekur nerandu softo atnaujinimo su lt kalba bandziau a_301 -kuriam turetu buti lt , 101-zianu kad lt neturetu jame buti.o pas mane tel tai sw 5 o wariantas s790 kazin kur toki rasti..... ::) --- Baigti citatą --- Ar tikrai tu A55 ieskai software? Truputi nesupratau is kur tie variantai cia atsirado ir dar A55 modelyje :-\ Siaip jei reikia update gali rasti CIA ;) |
kirvis:
as visus juos jau isbandziau ir is allsiemens ir is siemens-club, bet visvien nera lt :'( stai kaip atrodo surinkus indifikacija 1pirmoj eiluteij version 3 variant nors foto siektiek nekokybiska O|-) [prisegtas failas istrintas administratoriaus] |
Wyshniukas:
x55 serijos telefonams version neturi jokios prasmes :) Beto paeik dar zemyn ir pamaytsi koks kalbos numeris... Pas mane C55 FW24 Variant S 912 LG91, tau reikia ieskot su LG91, bet siulyciau pasidaryt backup ir paskui update FW11 LG3. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |