Telefonų modeliai > SmartPhone UIQ x |
Nerandu niekur se m600i softo..padekit |
<< < (3/3) |
Goodbye:
dariau wiska kaip parasei.. jokios kalbos neatsirado.. liko tik en ir kitaicu. po to kai pasirinkai CID ir baige. ejau updatint softa.. bet parase softo nera... o pries tai rase kad softo versija naujausia.. o db isvis raso kad jo nera... |
YOO:
7 dienas galiojanti nuoroda http://www.yousendit.com/download/Q01IRkJkNEgyWGMwTVE9PQ kaip ir sakiau originalus softas be jokio modinimo |
baronka:
as tai kaip tik vakar saviski m600i su Update Service Application atsinaujinau, tai lietuviu kalba atsirado. jei neklystu ten pasirinkau m600i, bet ten w910i softas atrodo ejo ar kazkoks panasus, bet viskas suejo ir veikia kuo puikiausiai |
ED26:
Aš nusipirkau M600i, bet jis atvežtas iš Anglijos, priklausė T-Mobile kompanijai, norėjau nubrandinti, bet kai atlikdavau šita punktą: 6. Grįžtame prie SEUS programos, vėl pasirenkame telefono modelį, tačiau neimkite telefono baterijos, SEUS turėtų iškart rasti prijungtą telefoną ir surasti atnaujinimus. (O jei ne, tai išimkite telefono bateriją ir vėl atgal įdėkite, pakartokite veiksmus su C mygtuku). Ir spaudžiame Update (lyg toks, arba Continue anyway), sutinkame su perspėjimais, kad dings duomenys ir bus ištrinta kita informacija. SEUS parsiųs atnaujinimą ir jį įrašys. man parašydavo, kad pas mane programinė įranga yra naujausia. Tad kokios problemos? :) |
Eimantaster:
Transformation Pack To Walkman 2.0 for m600i p1i and p990i |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |