Ne į temą > Kita
Blevyzgos
Gallardo:
--- Citata iš: pulyte Liepos 31, 2009, 17:23 ---Istikruju ieskau telefono - Sony Ericsson T600. :)
--- Baigti citatą ---
Koks sutapimas... :D Ir aš tokio ieškau. Girdėjau žmones kalbant , kad retas modelis....
shrekas:
--- Citata iš: Gallardo Liepos 31, 2009, 17:27 ---
--- Citata iš: pulyte Liepos 31, 2009, 17:23 ---Istikruju ieskau telefono - Sony Ericsson T600. :)
--- Baigti citatą ---
Koks sutapimas... :D Ir aš tokio ieškau. Girdėjau žmones kalbant , kad retas modelis....
--- Baigti citatą ---
:police: Gallardo, gal cia tavo "išranki" draugė užsislėpusi forume bendrauja ir neatpažystat vienas kito :D
Gallardo:
Šrekas, tu verčiau man gauk tą t600. O ne sąmokslo teorijas kurk :D. Turėtai avatarą kai leisčiau kokį pomidorą... Aš žinau su kuo bendrauju,.
P.S šaunuolis , kad lietuviškai pradėjai rašyti. Klaidų yra, bet svarbu , jog stengiesi. ;)
shrekas:
--- Citata iš: Gallardo Liepos 31, 2009, 18:33 ---Šrekas, tu verčiau man gauk tą t600. O ne sąmokslo teorijas kurk :D. Turėtai avatarą kai leisčiau kokį pomidorą... Aš žinau su kuo bendrauju,.
P.S šaunuolis , kad lietuviškai pradėjai rašyti. Klaidų yra, bet svarbu , jog stengiesi. ;)
--- Baigti citatą ---
Įtemptai ieškom tau to telefono :D Žiūriu reiks antikvarais pradėt prekiaut, pradeda atsirasti paklausa... Čia vienas šiom dienom 6230i naujų su pilna komplektacija užklausė 8)
Rašyčiau lietuviškai pastoviai, bet kuom užknisa tai daryt ant nešiojamo kompo, tai kad pastoviai reikia šriftą perjunginėt jei nori kokį skaičių nupiešti... Po truputi pratinuos, privertė kiniečių vertimas tą daryt, kitaip net nebūčiau pradėjęs :(
smiriukas:
--- Citata iš: shrekas Liepos 31, 2009, 18:45 ---Rašyčiau lietuviškai pastoviai, bet kuom užknisa tai daryt ant nešiojamo kompo, tai kad pastoviai reikia šriftą perjunginėt jei nori kokį skaičių nupiešti... Po truputi pratinuos, privertė kiniečių vertimas tą daryt, kitaip net nebūčiau pradėjęs :(
--- Baigti citatą ---
Patikėk, pas mane lygiai tas pats yra su laptopu, tik aš įpratau jau, bet ir tai per skypę ir panašius dalykus ne visada rašau lietuvių kalba. :) Rašyk ir įprasi, o kad skaičius įsijungti greičiau, tai laikyk Shift ir spausk Alt, tada įsijunk anglų kalbą taip ir rašyk skaičius su tais mygtukais kur yra ąčėįšųū ir t.t., taip greičiausia ir patogiausia rašyti (bent man). :)