Ne į temą > Kita

Blevyzgos

Puslapiai: << < (27/324) > >>

Gallardo:

Teko ir man tą 3gs kažkur prieš mėnesį pamaigyti. Patiko, kad jau nėra tokio lago kaip ankstesniuose iphone. Greičiu pagaliu prilygo s60v5 symbai.  Iš hardware pusės žiūrint krauna malkų kokiam n97. Bet kam to reikia visų pirma? Kas iš to , kad paveža tuos galingus geimus. Jeigu ten su juo jokio malonumo žaist nėra... Bent jau su baterija kažką pr6tingesniio galėjo padaryti , pabūni 3h prie wifi prisijungęs ir jau kraut jį reikia...

Gallardo:

Pulyte, pritariu 110 procentų :D

shrekas:

Paciupinejus Samsunga i8910, visai neblogai atrodo aparatas palyginus su Iphone :) Zymiai labiau patiko. Gaila ilgiau pasinaudot nebuvo kaip kad susidaryt pilnesni vaizda apie jo galimybes :)

Gallardo:

i8910 -  pasaulio užkariautojas. Vienas artimiausių mano pirkinių...  Labai nublanksta prieš jį kokia n97, apie iphone išvis nekalbu. Kai pas samsung Cortex A8 superskaliarinis, multiinstrukcinis pažangiausias OMAP3430 AMR architektūros procesorius su atminties kontroliavimo sistema, pažangiausiais L1, L2 kecais ( kokie kada nors bebuvo įdėti į telefoną + HW GPU palaikantis OPEN GL 3.X. Cortexas net už snapdragon'ą geriau...

shrekas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 03, 2009, 15:48 ---i8910 -  pasaulio užkariautojas. Vienas artimiausių mano pirkinių...  Labai nublanksta prieš jį kokia n97, apie iphone išvis nekalbu. Kai pas samsung Cortex A8 superskaliarinis, multiinstrukcinis pažangiausias OMAP3430 AMR architektūros procesorius su atminties kontroliavimo sistema, pažangiausiais L1, L2 kecais ( kokie kada nors bebuvo įdėti į telefoną + HW GPU palaikantis OPEN GL 3.X. Cortexas net už snapdragon'ą geriau...

--- Baigti citatą ---
Ir visa tai tik uz mazdaug 1600-1700lt... (cia lyginant su Iphone 3GS ir Nokia N97) 8Mp kamera, tikrai labai patogus valdymas... Na, samsung tempiasi i prieki... Gerai kad atsisake WniMobile, nes su i8510 Omnia buvo beda... Kiek uzmustu telefonu, kiek platu keista serviso centruose... i8910 softo perrasymas irgi turbut vienas paprasciausiu is siuo metu esanciu... Aisku bus ir trukumu, kurios atskleis laikas... Idomu kaip su sio modelio bateriju laikymu?

Puslapiai: << < (27/324) > >>

Eiti į pilną versiją