Ne į temą > Kita

Blevyzgos

Puslapiai: << < (17/324) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugsėjo 16, 2008, 21:24 ---Ko čia taip visi aprimę? Mokotės?

--- Baigti citatą ---

Tikriausiai, pirmus mėnesius visada reikia pasistengt, o tada jau galima ir ranka numot keliems mėnesiams.
Pas mane sakykim darbai dabar, grįžus namo ne itin ką noris ir veikt, pasikrapštai prie vieno ar kito projekto ir saldžių sapnų :D

Gal kas numanot kaip išlaužti AMD AM2 patį socket'ą iš plokštės jo visai nesulaužant? Noriu lapping ant X2 4200+ padaryt :)

Gallardo:

O kam tau lupt tą motininės socketą? Ar aš čia kažką ne taip supratau.

P.S. vakar mačiau tele2 salone meškafoną. Girdėjau , kad juos jau išėmė iš apyvartos. Tai ar čia jis užsilikęs ar buvo vėl nauja jų partija pagaminta? Skubėdamas tik mestelėjau akį , bet pasirodė , kad be sutarties 299lt kainuoja...

Wyshniukas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugsėjo 17, 2008, 17:27 ---O kam tau lupt tą motininės socketą? Ar aš čia kažką ne taip supratau.

--- Baigti citatą ---

AMD AM2 procesoriai turi kojeles, o jeigu daryt šlifavimą, tai būtų gerai nenulankstyt, nes pas mane OEM CPU ir AMD tokiems CPU nesuteikia garantijos. Todėl man reikia išlupti AM2 socket'ą iš plokštės, kad šlifuojant CPU pin'ai būtų saugūs. Beto, turiu vieną ASRock mobo, kuri neveikianti ir puse detalių nuo jos jau parduota.

--- Citata iš: Gallardo  Rugsėjo 17, 2008, 17:27 ---vakar mačiau tele2 salone meškafoną. Girdėjau , kad juos jau išėmė iš apyvartos. Tai ar čia jis užsilikęs ar buvo vėl nauja jų partija pagaminta? Skubėdamas tik mestelėjau akį , bet pasirodė , kad be sutarties 299lt kainuoja...

--- Baigti citatą ---

Tikriausiai bando ištuštinti sandėlius nuo šlamšto ir užsivešt kito šlamšto :)

Gallardo:

Gal taip http://www.youtube.com/watch?v=wSALep8QZ84&feature=related ? O jei rimtai net neįsivaizduoju. Netraukia kažkaip manęs pc "turbinimas". Užtenka ir stock'o.

Gallardo:

Pastebėjau , kad įdėjus į tel. bitės kortelę baterijos budėjimo laikas žymiai sutrumpėja. Kaip manot dėl ko? a) nuo manęs yra toli bitės bokštas , todėl tel. visą laiką turi "gaudyt" ryšį visu pajėgumu.
b) dėl to  , kad kortelė yra sena (2002-2003m kažkur pirkta.) tai gal daugiau voltu jei reikia ar pan?

Puslapiai: << < (17/324) > >>

Eiti į pilną versiją