Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai |
Seno gero žaidimo grafikos problema |
(1/3) > >> |
VaVis:
Codename Outbreak: Venom 2001 žaidimo CD : Reikalavimai : Pentium 400,96 RAM,Windows 95 OSR2/98/ME/2000. Dirext X 8.0 Ši žaidimo versija neveikia ( neskirta WinXP ), PC daro "restart" kai tik spaudžiu ant žaidimo ikonos. 2007 žaidimo CD Pentium III 600 / AMD Athlon 1500 /256 RAM / GeForce 3 or Radeon 8500 /Direct X 9.0c / Windows 2000sp4/ XPsp2 ( Netikri reikalavimai xD manau, grafika juk tapati, tik , kad ant WinXP veikia ) ( Žaidime nebuvo jokio vaizdo( Meniu rašė TEXTURE NOT ASSIGNED, kol neperašiau visų Video driverių ir t.t ) Bet atsirado kita problema... :'( Mano PC sistema : Windows XP 1000Mhz Video Card : nVidia TNT RIVA 128 Pro 192 RAM DirectX 9.0c :biggrin: Galit juoktis... :P Čia įdėjau žaidimo video. Štai kaip atrodo ta "problema" Video <--------------------------------------------------------- Žinoma geriausia būtų PIRKTI NAUJĄ PC ( žinoma ne dėl žaidimo, šeip jau PC senas...niekaip nesugenda...niekada ir nebuvo sugedęs :eek: , o galėtų :D ) . Jei kas turit kokių idėjų kaip pataisyt... parašykit O|-) |
lg:
cia kazkaip panasu i video kortos trukumus... |
1525:
Pabandyk pazaist su video nustatymais ;D |
VaVis:
--- Citata iš: 1525 Rugpjūčio 04, 2008, 18:24 ---Pabandyk pazaist su video nustatymais ;D --- Baigti citatą --- Pabandysiu :) --- Citata iš: lg Rugpjūčio 04, 2008, 17:56 ---cia kazkaip panasu i video kortos trukumus... --- Baigti citatą --- Prieš ~2 metus žaidimas veikė puikiai ant Win98. Kai įsirašiau WinXP nusipirkau WinXP žaidimo versiją, tačiau vistiek susidūriau su problema. Pas mano draugą ant PC su WinXP veikia puikiai , tik aišku pas jį geresnis PC . Net Half-Life 2 pas mane veikia ( tik lagina ) Na pabandysiu pažaist su nustatymais, tada vėl parašysiu :) Įrašyta: Rugpjūtis 04, 2008, 19:27Edit : Siunčiuosi EN versiją , bus patogiau su nustatymais žaisti ... Įrašyta: Rugpjūtis 04, 2008, 20:01Nieko gero... kiti nustatymai dar blogesni ... :( |
1525:
Dar galimas variantas ,kad RAM'ai užkrauti per daug , tai pabandyk išjunkti visas programas tokias kaip Skype kur reikalauja daug procesoriaus ,bei operatyvinės atminties ... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |