Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
neprijugia prie setool ir xs+
(1/5) > >>
Shotas:
anksciau mano w810i prijungdavo prie abieju programu. xs+ ir setool.o db neprijungia ka daryt? buvau persirases softa ymetes naujus garso draiverius. telefonas db puikiai veikia.patarkit ka daryt kad prijungtu?
1525:

--- Citata iš: Shotas  Rugpjūčio 05, 2008, 17:07 ---anksciau mano w810i prijungdavo prie abieju programu. xs+ ir setool.o db neprijungia ka daryt? buvau persirases softa ymetes naujus garso draiverius. telefonas db puikiai veikia.patarkit ka daryt kad prijungtu?

--- Baigti citatą ---

O tu prieš prijungdamas pabandyk įdėt ir išimt bateriją pabandyk ,arba laikydamas 2 ir 5 junk ,turėtu pavykti...
Shotas:
nepadeda...  :'( :'( :'( :'( :'(
1525:

--- Citata iš: Shotas  Rugpjūčio 05, 2008, 17:36 ---nepadeda...  :'( :'( :'( :'( :'(

--- Baigti citatą ---

Nu man dar yra buvę , kad pajungimo kontaktai buvo užsioksidavę , gali pabandyt su spiritu ar stipriu adekalonu suvilgdyta vata nuvalyti gražiai  :laugh:
Wyshniukas:
Na pirma reiketu ziureti ar reaguoja telefonas i kabelio prijungima ir ka gero Device Manager rodo kai yra prijungtas kabelis. Gali pabandyt istrinti esamas UFD tvarkykles ir W810 tvakrykles, viska naujai perrasyt ir bandyt jungti.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją