Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
neprijugia prie setool ir xs+
Shotas:
anksciau mano w810i prijungdavo prie abieju programu. xs+ ir setool.o db neprijungia ka daryt? buvau persirases softa ymetes naujus garso draiverius. telefonas db puikiai veikia.patarkit ka daryt kad prijungtu?
1525:
--- Citata iš: Shotas Rugpjūčio 05, 2008, 17:07 ---anksciau mano w810i prijungdavo prie abieju programu. xs+ ir setool.o db neprijungia ka daryt? buvau persirases softa ymetes naujus garso draiverius. telefonas db puikiai veikia.patarkit ka daryt kad prijungtu?
--- Baigti citatą ---
O tu prieš prijungdamas pabandyk įdėt ir išimt bateriją pabandyk ,arba laikydamas 2 ir 5 junk ,turėtu pavykti...
Shotas:
nepadeda... :'( :'( :'( :'( :'(
1525:
--- Citata iš: Shotas Rugpjūčio 05, 2008, 17:36 ---nepadeda... :'( :'( :'( :'( :'(
--- Baigti citatą ---
Nu man dar yra buvę , kad pajungimo kontaktai buvo užsioksidavę , gali pabandyt su spiritu ar stipriu adekalonu suvilgdyta vata nuvalyti gražiai :laugh:
Wyshniukas:
Na pirma reiketu ziureti ar reaguoja telefonas i kabelio prijungima ir ka gero Device Manager rodo kai yra prijungtas kabelis. Gali pabandyt istrinti esamas UFD tvarkykles ir W810 tvakrykles, viska naujai perrasyt ir bandyt jungti.