Telefonų modeliai > 6xxx

nuomone apie 6233

<< < (7/8) > >>

1525:

--- Citata iš: XPEH  Vasario 14, 2009, 11:45 ---Man labai nepatinka kad 6233 labai tyliai girdisi per garsiakalbi (virsutinis dinamikas) nes labai jau tyliai girdisi, gal zinot kaip patobulint?

--- Baigti citatą ---

na pabandyk nuestyti maximalu garsa jei nenustatyas ;) arba atkuri gamykllinius parametrus :) o jei enpades bus garsekalbio gedimas, prisneses, tada atidairus ziuret.

XPEH:
tai kad cia pas visus situos modelius 6233/6234 tas pats, dangteli buvau nemes visas dulkes nuvaliau, garsas visada maximalus, turiu jau 4 toki telefona ir pas visus taip pat girdisi.

1525:

--- Citata iš: XPEH  Vasario 15, 2009, 11:09 ---tai kad cia pas visus situos modelius 6233/6234 tas pats, dangteli buvau nemes visas dulkes nuvaliau, garsas visada maximalus, turiu jau 4 toki telefona ir pas visus taip pat girdisi.

--- Baigti citatą ---

nu nezinau pats turiu 2 vienetus 6233 ir puikiai girdisi net nenustacius maximalaus garso.

ConnectIT:

--- Citata iš: 1525  Vasario 15, 2009, 11:32 ---
--- Citata iš: XPEH  Vasario 15, 2009, 11:09 ---tai kad cia pas visus situos modelius 6233/6234 tas pats, dangteli buvau nemes visas dulkes nuvaliau, garsas visada maximalus, turiu jau 4 toki telefona ir pas visus taip pat girdisi.

--- Baigti citatą ---

nu nezinau pats turiu 2 vienetus 6233 ir puikiai girdisi net nenustacius maximalaus garso.

--- Baigti citatą ---

Puikiai girdisi, garsas švarus, kokybiškas. Pats aparatas jau ne pirmus metus tarnauja.

--- Citata iš: smiriukas  Rugsėjo 05, 2008, 18:19 ---
--- Citata iš: viktorazs  Rugsėjo 05, 2008, 18:13 ---sveiki dar norejau paklaust ar eina updatint 6233 softa su turginiu  :laugh: , kinietisku CA-53 kabeliu ?? dekui

--- Baigti citatą ---
Manau,kad eina. :)

P.S. Tuo neesu įsitikinęs.

--- Baigti citatą ---

Daug temų apie šitą modelį prikurta, tikiuosi pataikiau į temą... Apvarčiau Nokia 6233 100 kartų, bet taip ir neradau MicroUSB jungties. Norėjau softą užupdate'inti. Čia prisiskaičiau apie USB kabelius, tai tikėjausi rasti. Galvojau tiks mano CA-101 kabelis. Pasirodo, USB kabeliu jūs vadinate ne tik USB-USB, bet ir kitus. :D Tada jamiau jautį už ragų, išsiaiškinau, su kuo valgomas tas CA-53. Bet nematau palaikomų telefonų sąraše Nokia 6233. Ar šis kabelis tinka šio telefono modelio softo naujinimui/perrašymui? Nes matau, kad jis tinka E series ir N series telefonams, tai gal verta būtų nusipirkti...

Gallardo:
Kitoks kabelis ir netinka...  Tik šis. Šiaip turiu pora vienetų originalių CA-53, bet labai laiko neturiu susitikt ar pan.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją