Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Nesusijungia W850 su SET2L, reikia pagalbos

Puslapiai: (1/1)

[Gintas]:

Padekit,nes man neprijungia prie tos prog.,ar as gal nemoku,bet eina prijungti prie MyPhoneexplorer.Taigi kas gali but?

Wyshniukas:

--- Citata iš: [Gintas]  Rugpjūčio 20, 2008, 15:18 ---Padekit,nes man neprijungia prie tos prog.,ar as gal nemoku,bet eina prijungti prie MyPhoneexplorer.Taigi kas gali but?

--- Baigti citatą ---

Norėtųsi sužinot ar bent įsirašei bent USB Flash Driver (UFD), kokią versiją naudoji SET2L, ar bandei XS++ naudot, ar pastaruoju metu nedarei FW atnaujinimo per SEUS? Kiekviena suteikiama informacija iš tavo pusės yra svarbi, taip kad stenkis "nudrėbt" daugiau info kitą kartą klausiant.

[Gintas]:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 20, 2008, 15:27 ---
--- Citata iš: [Gintas]  Rugpjūčio 20, 2008, 15:18 ---Padekit,nes man neprijungia prie tos prog.,ar as gal nemoku,bet eina prijungti prie MyPhoneexplorer.Taigi kas gali but?

--- Baigti citatą ---

Norėtųsi sužinot ar bent įsirašei bent USB Flash Driver (UFD), kokią versiją naudoji SET2L, ar bandei XS++ naudot, ar pastaruoju metu nedarei FW atnaujinimo per SEUS? Kiekviena suteikiama informacija iš tavo pusės yra svarbi, taip kad stenkis "nudrėbt" daugiau info kitą kartą klausiant.

--- Baigti citatą ---
Taip,pas mane tie draiveriai suinstaliuoti,kuriuos ismeta prijungus kabeli,Set2l versija yra 1.08,bandziau naudot XS++ irgi tas pats,nieko dar neadariau.:)

Wyshniukas:

Bandyk jungti tada telefoną laikydamas 2 ir 5 mygtukus (čia vietoj C).

Puslapiai: (1/1)

Eiti į pilną versiją