Telefonų modeliai > Siemens
Koki siemensa turite?
<< < (3/13) > >>
zhukas:
man tai ko labeusei riek tia spalvu polifono gero ir radinos nokios tai dazneusei turi (radio) bet neturi wav melodiju biski nepatinka tia man o amr netokia kokybe taigi sx1 turi radija bet man jis nelabai kaip atrodo biski senokas al modeliukas dabar
CreAtive:
As turiu Siemens ST65 krc ish vis Siemens telefonais nusiviliau bent ST55 nuvile ir CX65 ST55 butu viskas gerai jei nebutu tos apsaugos dabar ni paveiksliuku nieko negaliu siustis tik per laida, beja o CX65 tai ish vis neturiu zodziu kas per shudas nukrito nuo puses metro (maziau) ir p***a ekranui nu krc ish vis gaidziu gaidys o kaip jis stringa, uzluztineja neturiu zozdziu, visi keike ji. Va parduosiu ta ST55 ir nusipirksiu geriau NOKIA ten nors norm telefona Siemens pricesinta mol infroraudoni spinduliai yra prikisau nieko neveikia o nokia tevo prikisi veikia
OpinionDSC:

--- Citata iš: CreAtive  Vasario 17, 2005, 19:53 ---As turiu Siemens ST65 krc ish vis Siemens telefonais nusiviliau bent ST55 nuvile ir CX65 ST55 butu viskas gerai jei nebutu tos apsaugos dabar ni paveiksliuku nieko negaliu siustis tik per laida, beja o CX65 tai ish vis neturiu zodziu kas per shudas pz nukrito nuo puses metro (maziau) ir pizda ekranui nu krc ish vis gaidziu gaidys o kaip jis stringa, uzluztineja neturiu zozdziu, visi keike ji. Va parduosiu ta ST55 ir nusipirksiu geriau NOKIA ten nors norm telefona Siemens pricesinta mol infroraudoni spinduliai yra prikisau nieko neveikia o nokia tevo prikisi veikia

--- Baigti citatą ---

Nzn kokia nokia turi omeny, bet cx65 i 6100 tai nieko per IR nesiuncia, kai tuo tarpu i T610 kuo puikiausiai. Reishkia nokia6100 (net kelios) turi bedu su IR, nors tas modelis ir siaip kazkokia ishimtis tarp visu nokia. Siaip tai nokia buvo ir bus visai kitam lygyje (pardavimai patys uz save kalba).
zhukas:
ka del irda galeceu pasakit tai taip su samsungais irda santykevo normalei su SE keleis banzeu irgi veike su simensais lik irgi visias kiek banzeu su nokiom 3200 tirkai veikia poto kitos tokiso kaipo verslo klases 6610 tai nepavyko taigi manau kad Siemensiukas (cx65) su dauk sutare tel
CreAtive:
As turiu omeni prie kompo prikisti
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją