Telefonų modeliai > N Series
Radau Nokia N95 Didžiojoje Britanijoje
<< < (5/9) > >>
bronius69:
deja net omnitel gali blokuot taip telefoną, kad visoje Europoje bus blokuotas.
PS.Nejaugi jūs tokie naivus,kad galvojat telefonai rasti...

[modbreak=Bendram išprusimui]Jeigu galima, neišsiplėčiam šiuo klausimu...aš esu pats asmeniškai radęs Samsung D800, studijinį mikrafoną ir dar visokių daiktų...bet esu taip pat palikęs/pamatęs daiktų traukiny ir t.t. Wyshniukas[/modbreak]
YOO:

--- Citata iš: zion23  Rugpjūčio 25, 2008, 19:37 ---tai ar isvis koki galima atblakoti???

--- Baigti citatą ---
Galima pakeist daugumai modeliu, jei is nokiju tai BB5 neina. Va sarasas pagal platformas, tai apacioje BB5.0 kuriems neina http://www.nokia-tuning.net/index.php?s=dct
Įrašyta: 2008-08-26, 08:46:49
--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 00:13 ---deja net omnitel gali blokuot taip telefoną, kad visoje Europoje bus blokuotas.
PS.Nejaugi jūs tokie naivus,kad galvojat telefonai rasti...

[modbreak=Bendram išprusimui]Jeigu galima, neišsiplėčiam šiuo klausimu...aš esu pats asmeniškai radęs Samsung D800, studijinį mikrafoną ir dar visokių daiktų...bet esu taip pat palikęs/pamatęs daiktų traukiny ir t.t. Wyshniukas[/modbreak]

--- Baigti citatą ---

Na del blokavimo tai truputi paskubeta laiku... kol kas omnitelis blokuoja tik lietuvoje, jei blokuotas omnitelyj, tai dar bitej uzblokuos, o Tele2 jau nelabai :) O apie europa dar tik pradedama daryti, kad keistis visu saliu duomenimis, bet kol kas Lietuvoje to dar nera...
KT819GM:
Heh, na tarkim kadangi Bite bendradarbiauja su Vodafone, todel yra teke laikyt rankose tel is UK su blokuotu IMEI kurie nedirba su bite. O galu gale jei tel yra pamestas, nesvarbu ar draustas ar ne, pranesus apie jo dingima aparatas iskart blokuojamas. (cia jei nori pasiimt draudimini kita aparata)
bronius69:
"pasak ¥Omnitel´ ryšių su visuomene grupės vadovės Daivos Selickaitės, IMEI blokavimas yra nemokamas ir atliekamas per vieną dieną, o duomenimis apie prarastus telefonus keičiamasi su kitais operatoriais. ¥Omnitel´ ir ¥Tele2´ atstovai taip pat teigė, kad svarstoma galimybė prisijungti prie Europoje sukurto bendro centrinio įrenginių identifikacijos registro. "
taip paskubejau...
YOO:

--- Citata iš: bronius69  Rugpjūčio 26, 2008, 10:02 ---"pasak ¥Omnitel´ ryšių su visuomene grupės vadovės Daivos Selickaitės, IMEI blokavimas yra nemokamas ir atliekamas per vieną dieną, o duomenimis apie prarastus telefonus keičiamasi su kitais operatoriais. ¥Omnitel´ ir ¥Tele2´ atstovai taip pat teigė, kad svarstoma galimybė prisijungti prie Europoje sukurto bendro centrinio įrenginių identifikacijos registro. "
taip paskubejau...

--- Baigti citatą ---
Apie tele2 isvis neturiu ka pasakyti, nes jie tik kalba, o daryt nedaro... Jau ne vieneri metai kaip lietuvoje vogti aparatai blokuojami Omnitel ir Bites, o Tele2 kompanijai nusispjaut i tai... gal jie ir gauna duomenis is omnio ar bites bet tikrai neblokuoja ju... Tai jei jie nesugeba su Lietuvos operatoriais susitart, tai prie kokios dar Europos jie nori jungtis ?  :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją