Telefonų modeliai > N Series |
Radau Nokia N95 Didžiojoje Britanijoje |
<< < (6/9) > >> |
bronius69:
kiek girdėjau tele2 ,kad blokuotų reikia pažymos iš policijos. |
YOO:
nu bet jei pavoge omnitelini telefona ir pristatai pazyma omniteliui, tai jis blokuoja, apsikeicia duomenimis ir bite blokuoja, o tele2 ne. Tai ka bl reikia Tele2 atskira pazyma nest ? nepasitiki kitais operatoriais ? |
bronius69:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 00:13 ---deja net omnitel gali blokuot taip telefoną, kad visoje Europoje bus blokuotas. PS.Nejaugi jūs tokie naivus,kad galvojat telefonai rasti... [modbreak=Bendram išprusimui]Jeigu galima, neišsiplėčiam šiuo klausimu...aš esu pats asmeniškai radęs Samsung D800, studijinį mikrafoną ir dar visokių daiktų...bet esu taip pat palikęs/pamatęs daiktų traukiny ir t.t. Wyshniukas[/modbreak] --- Baigti citatą --- na žinai kai temos autorius ateina su sugalvotu niku niekada niekur nenaudotu www, slepia savo email,ir jo vienoje iš pirmųjų temų klausia apie prabangių telefonų imei keitimą,nenorom man tokios mintys kyla.Nenustebčiau jai jo ip per proxy...Arba lietuviškas... P.S. aš pats buvau būdamas "komos" būsenoje, esu praradęs menkavertį telefoną. |
juliushas:
ar galėčiau paklausti, ar tas meistras tebedirba prienuose? :D nes ten tik vienintelį žinau meistrą, ir pas jį vežu tel. kurių pats neįkandu, man įdomu ar tai tas pats.. :D |
Gallardo:
--- Citata iš: juliushas Lapkričio 16, 2008, 23:42 ---ar galėčiau paklausti, ar tas meistras tebedirba prienuose? :D nes ten tik vienintelį žinau meistrą, ir pas jį vežu tel. kurių pats neįkandu, man įdomu ar tai tas pats.. :D --- Baigti citatą --- Oj ne. Seni laikai jau čia buvo. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |