Pranešimai ir apklausos > Apklausos |
mobiles.lt meet'as |
<< < (3/5) > >> |
bronius69:
NE |
ziogeliss:
na jaj siauliuose butu tai tikrai idomu bet Kur galetu viskas vykti patalpas gauti ;/ |
bronius69:
manau tema pasmerkta rakint,rakint :D |
Gallardo:
--- Citata iš: ziogeliss Rugpjūčio 28, 2008, 22:24 ---na jaj siauliuose butu tai tikrai idomu bet Kur galetu viskas vykti patalpas gauti ;/ --- Baigti citatą --- Bet kitas klausimas ar daug žmonių atvyktų į tavo tuos Šiaulius? Aš tai norėčiau Vilniuj. Bet kiek matau iš situacijos dar nepribrendom iki meeeeeto. |
bronius69:
--- Citata iš: Gallardo Rugpjūčio 28, 2008, 22:30 --- --- Citata iš: ziogeliss Rugpjūčio 28, 2008, 22:24 ---na jaj siauliuose butu tai tikrai idomu bet Kur galetu viskas vykti patalpas gauti ;/ --- Baigti citatą --- Bet kitas klausimas ar daug žmonių atvyktų į tavo tuos Šiaulius? Aš tai norėčiau Vilniuj. Bet kiek matau iš situacijos dar nepribrendom iki meeeeeto. --- Baigti citatą --- tai ir norėjau pasakyt balsavimas viska parodo. --- Citata iš: CRONUS Rugpjūčio 28, 2008, 19:21 ---Dalyvaučiau žinoma jei kas suorganizuotų (nes visiškai laiko nebeturiu :( ) ir žmonių būtų ;) Jei aišku būčiau tuo metu ten kur reikia :) --- Baigti citatą --- nesusilaikysiu :D pirminiai man ''Vedęs ir turi vaikų'' serialą |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |