Telefonų modeliai > 3xxx

nokia 3230

(1/3) > >>

Gineika:
jos pliusai ir minusai
nes ketinu neuzilgo pirkti

Iceman:
Shiaip telefonas tikrai neblogas
Pliusai: Symbian Os 7.0, RS-MMC atminties korteles, 1.3 MP kamera, galima fimuoti iki 60 min., Bluetooth, EDGE, FM radijas, Mp3 grotuvas...
Minusai: Kad dauguma su Symbian Os telefonu lagina negu iprasti telefonai (be to procesorius vos ne dvigubai silpnesnis uz 6630)...

Simply_Awake:
cia aisku mano asmenine nuomone. bet sio telefoniuko dizainas lb jau grabiskas. siaubas. buvau ji siek tiek mynkiojes. nu neblogos funkcijos o i kaina kaip nokia telefonui nera labai didele. bet dizainas... vien del jo sio modelio nepirkciau.

Ez_e313:
Tikrai tokio nepirkciau vien del silpno procesoriaus. Del lagu, tai kaip jau kas ji pastebi. Man jis visiskai netrukdo nei su 3650, nei su S700i. Dar minusas MONO MP3, bet ji siek tiek atperka FM.

seTTas:

--- Citata iš: Iceman  Liepos 17, 2005, 22:04 ---Shiaip telefonas tikrai neblogas
Pliusai: Symbian Os 7.0, RS-MMC atminties korteles, 1.3 MP kamera, galima fimuoti iki 60 min., Bluetooth, EDGE, FM radijas, Mp3 grotuvas...
Minusai: Kad dauguma su Symbian Os telefonu lagina negu iprasti telefonai (be to procesorius vos ne dvigubai silpnesnis uz 6630)...

--- Baigti citatą ---

o kurie symbian'ai nelagina?
manau visi lagina ir kas perka symbian,tam lagui turi nusiteikt

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją