ar verta pirkti si telefona?tai butu mano pirmasis symbianas.db naudoju 5200 ir 6288.telefus perku naujus,taigi paimt noreciau ir sita.man jis atrodo super,tik kad siek tiek mazokas ekranas ir silpnoka batke,bet man tai nera svarbu..aciu uz nuomones
Na ką, jau turiu daugiau kaip savaitę jį ir esu patenkintas. Pats prieš tai turėjau 6230i "perdrožtą"(durnius kažkada buvau kai išmainiau jį į savo turėtą SE k700i) ir esu pilnai patenkintas, ekrano man užtenka, nes po intiką kiekvieną dieną nelandžioju, nes kainuoja nemažai, o jei kartais ir įeinu, tai užtenka ir tokio ekrano. Klipams pažiūrėt, manau, irgi užtenka, nes galima pasidaryt, kad rodytų per visą ekraną (ko ant 6230i nėjo). Baterija, kaip baterija maigysi dažnai laikys 2d., didesnę laiko dalį prabus ant budėjimo režimo - laikys ~5d. Muzika tiek per garsiakalbį, tiek per ausines groja švariai. Kamera neįspūdinga, nes nėra nei autofocus, nei macro, bet ne dėl kameros pirkau, tai ji man vienodai. Tai tai pat mano pirmas symbianas ir esu patenkintas jo veikimu, nes dirba kaip paprastas, jokio lago, ne be reikalo :
NAND Memory: 256 MB
SDRAM Memory: 128 MB
~85 MB Free Executable RAM Memory
Na ką jei reikia gerai limpančio ir su gana neblogomis f-jomis telefono, manau, tiks.