mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia 5320 XpressMusic  (Skaityta 6942 kartus)

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
18 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus M-artin
Nokia 5320 XpressMusic
« Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2008, 12:33 »
Sveiki. Niekaip neišsirenku telefono, iš pradžių jau ketinau imti N82, bet gerai permąstęs nusprendžiau, kad neišnaudosiu jo pagrindinių f-jų (GPS ir fotoaparato), tai pat jis gana didokas, tad džinsų kišenėje būtų gana kebloka nešiotis.  :) Taigi atsisakiau šito varianto.
Neseniai pasirodė naujas modeliukas - 5320XM, peržiūrėjus parametrus atrodo visai neblogai, be to ir dizainas gražus, ir džinsų kišenėje tilps  :D. Taigi jau kaip ir apsisprendžiau pirkt šį telefoną, tik norėjau paklaust jūsų nuomonės, gal vis dėl to kas jau čiupinėjo šį tel ir gali argumentuodamas pasakyt, kodėl jo nepirkt. Mano minusiukas jam būtų maža baterijos talpa, bet gal kaip nors išgyvensiu. Taigi, jei kas galit papasakokit dar ką nors apie šį tel.  :D
Nuoroda: http://www.mobili.lt/lt/telefonai/nokia/5320_xpressmusic.html pirkti ir ketinu iš čia, jei įdomu mėlyną.
Įrašyta: Rugpjūtis 16, 2008, 13:16
Tai niekas nieko negalit pasakyt... gal nevertas jis tos kainos, gal ką daug geresnio galit pasiūlyt? Pasyvūs jūs.  ::)
  • Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs darfildas

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus darfildas
turiu tel nokia se k530i,se k850i |
Ats.: Nokia 5320 XpressMusic
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2008, 18:31 »
na telefonas neblogas tikrai,bet as galvoju gal tau butu verta pirkt nokia 7610 super nova  http://www.mobili.lt/lt/telefonai/nokia/7610_supernova.html. :)

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2008, 22:01 »
Atrodo dar gyvų vis dėl to yra.  :D
Na nežinau gal tas 7610 kai kam gražus atrodo, bet jis funkcijomis nusileidžia 5320XM. 7610 neturi nei 3G, nei Symbian, kortelė tik 512Mb. Na jo pliusas tik tas, kad kamera 3,2Mpx, bet kamera man paskutinis kriterijus renkantis tel., galėtų iš viso jos nebūt.  :D Na ir 5320XM man gražesnis (čia jau skonio reikalas).  ;) O kaina turėtų būt panaši, tad man jis netinka. :) Būtų įdomu išgirst kas jį (5320XM)yra minkę, nes pas mane Telšiuos jo gyvai paminkyt kaip ir nėra galimybės, ketinu internetu užsisakyt iš Mobili.  :)
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 17, 2008, 22:10 sukūrė M-artin »
  • Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs darfildas

Naujokas
*
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 12:09 »
na as is tls ir 5320xp turiu vakar gavau tai manpatiko tik baisoka symbian kad neuzlausciau

Neprisijungęs smiriukas

Guru
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 13:04 »
na as is tls ir 5320xp turiu vakar gavau tai manpatiko tik baisoka symbian kad neuzlausciau
Neesu laikęs,žiūrėjęs 5320xp,bet atrodo tikrai gana gražiai,o ir funkcijos neblogos,manau,kad visai verta tokią priglausti. :)

P.S. darfiltai, abejoju,kad taip lengvai užlauši tu tą symbian'ą... ;D
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs darfildas

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 15:33 »
darfildas o ne darfiltas o symbian yra buve kad pazystamas per diena uzlauze :D

Neprisijungęs smiriukas

Guru
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 15:37 »
darfildas o ne darfiltas o symbian yra buve kad pazystamas per diena uzlauze :D

Sorry, darfiltai. ;) O dėl užlaužimo tai dar tokių čiūdų neesu girdėjęs. :D
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2008, 15:56 »
Ką jūs konkrečiai turite omeny sakydami "užlaužė"?
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūčio 19, 2008, 15:40 »
Taigi šiandien atkeliavo mano mažylis, pirmas įpūdis labai geras. Nedidelis, gražus, ryškus ekranas, muzika tiek per ausines tiek per garsiakalbį groja švariai ir gražiai, dirba labai greit, net nesijaučia, kad Symbian. Na po N6230i, man jis tikras rojus.  ;D
  • Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs Flipas

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Flipas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūčio 19, 2008, 22:16 »
Laukiu daugiau komentarų, nuotraukų pavyzdžių ir patarimų :)

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūčio 21, 2008, 13:50 »
Na kamera galima sakyt prastoka, bet kadangi ji man iš viso nereikalinga, tai čia man ne minusas. O šiaip klausk kas domina, pamėginsiu papasakot.
Įrašyta: Rugpjūtis 20, 2008, 20:21
Štai pora foto, jei kam įdomu.  ;) Man fotikas kaip ir nereikalingas, tai įdedu vien dėl to, kad kažkam tai buvo įdomu. Kaip ir minėjau kokybe paprasta, bet pagaut kokį įdomesnį vaizdelį manau užtenka.

• Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs bicazzz

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bicazzz
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūčio 30, 2008, 22:14 »
ar verta pirkti si telefona?tai butu mano pirmasis symbianas.db naudoju 5200 ir 6288.telefus perku naujus,taigi paimt noreciau ir sita.man jis atrodo super,tik kad siek tiek mazokas ekranas ir silpnoka batke,bet man tai nera svarbu..aciu uz nuomones

Neprisijungęs M-artin

Naujokas
*
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūčio 31, 2008, 14:35 »
ar verta pirkti si telefona?tai butu mano pirmasis symbianas.db naudoju 5200 ir 6288.telefus perku naujus,taigi paimt noreciau ir sita.man jis atrodo super,tik kad siek tiek mazokas ekranas ir silpnoka batke,bet man tai nera svarbu..aciu uz nuomones
Na ką, jau turiu daugiau kaip savaitę jį ir esu patenkintas. Pats prieš tai turėjau 6230i "perdrožtą"(durnius kažkada buvau kai išmainiau jį į savo turėtą SE k700i) ir esu pilnai patenkintas, ekrano man užtenka, nes po intiką kiekvieną dieną nelandžioju, nes kainuoja nemažai, o jei kartais ir įeinu, tai užtenka ir tokio ekrano. Klipams pažiūrėt, manau, irgi užtenka, nes galima pasidaryt, kad rodytų per visą ekraną (ko ant 6230i nėjo). Baterija, kaip baterija maigysi dažnai laikys 2d., didesnę laiko dalį prabus ant budėjimo režimo - laikys ~5d. Muzika tiek per garsiakalbį, tiek per ausines groja švariai. Kamera neįspūdinga, nes nėra nei autofocus, nei macro, bet ne dėl kameros pirkau, tai ji man vienodai. Tai tai pat mano pirmas symbianas ir esu patenkintas jo veikimu, nes dirba kaip paprastas, jokio lago, ne be reikalo :
NAND Memory: 256 MB
SDRAM Memory: 128 MB
~85 MB Free Executable RAM Memory
Na ką jei reikia gerai limpančio ir su gana neblogomis f-jomis telefono, manau, tiks.  ;D
  • Nokia 5320 XpressMusic

Neprisijungęs gambit

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gambit
5320
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2008, 19:13 »
kiti sako kad muzika groja labai skardiai ir neatkuria visai zemu dazniu. Ar tai tiesa ar pajstalai, ir kaip n-gaga zajdimai zajdziasi ant sito telo kas bande?