Telefonų modeliai > DB2xxx |
megabass problema |
<< < (2/3) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Modz Rugsėjo 20, 2008, 09:27 ---taip viksta todel, kad ausines neisveza per daug galingu basu, kiek meginau tai dar jokios ausines normalei nejo, ant max garso su megabasu --- Baigti citatą --- Koss Porta Pro išbandyk :P |
owizzz:
va, jei originalus draivia garso, tai taip manau ir turi but. pabandyk sumazint garsa per viena kvadratuka nuo dugno. ta prasme du kartus paspausk "-". gi tipo se sako kad klausai kenkia garsas ir daro kad an dugno maziau belstu, negu nean dugno. man taip an w810i buvo. parasyk ar gavosi |
Spyker:
tai jokios ausines nepaveza megabass ant viso garso? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Spyker Rugsėjo 20, 2008, 20:00 ---tai jokios ausines nepaveza megabass ant viso garso? --- Baigti citatą --- Geras studijines nusipirk ir paveš. Mano Koss Porta PRO paveža MegaBass su W880, bet man tiesiog gaila ausinių klausant tokiu režimu, tik galva tvinkčioja ir jokio malonu nekelia klausymas. |
owizzz:
--- Citata iš: owizzz Rugsėjo 20, 2008, 18:41 --- va, jei originalus draivia garso, tai taip manau ir turi but. pabandyk sumazint garsa per viena kvadratuka nuo dugno. ta prasme du kartus paspausk "-". gi tipo se sako kad klausai kenkia garsas ir daro kad an dugno maziau belstu, negu nean dugno. man taip an w810i buvo. parasyk ar gavosi --- Baigti citatą --- sakau kad an pacio dukgno su originaliais draivais gaidys buna. pabandyk per viena kvadratuka maziau nei an dugno... arba pasikeisk draivus ir bus ok :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |