Telefonų modeliai > DB2xxx
megabass problema
<< < (2/3) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: Modz  Rugsėjo 20, 2008, 09:27 ---taip viksta todel, kad ausines neisveza per daug galingu basu, kiek meginau tai dar jokios ausines normalei nejo, ant max garso su megabasu

--- Baigti citatą ---

Koss Porta Pro išbandyk :P
owizzz:

va, jei originalus draivia garso, tai taip manau ir turi but. pabandyk sumazint garsa per viena kvadratuka nuo dugno. ta prasme du kartus paspausk "-". gi tipo se sako kad klausai kenkia garsas ir daro kad an dugno maziau belstu, negu nean dugno. man taip an w810i buvo. parasyk ar gavosi
Spyker:
tai jokios ausines nepaveza megabass ant viso garso?
Wyshniukas:

--- Citata iš: Spyker  Rugsėjo 20, 2008, 20:00 ---tai jokios ausines nepaveza megabass ant viso garso?

--- Baigti citatą ---

Geras studijines nusipirk ir paveš. Mano Koss Porta PRO paveža MegaBass su W880, bet man tiesiog gaila ausinių klausant tokiu režimu, tik galva tvinkčioja ir jokio malonu nekelia klausymas.
owizzz:

--- Citata iš: owizzz  Rugsėjo 20, 2008, 18:41 ---
va, jei originalus draivia garso, tai taip manau ir turi but. pabandyk sumazint garsa per viena kvadratuka nuo dugno. ta prasme du kartus paspausk "-". gi tipo se sako kad klausai kenkia garsas ir daro kad an dugno maziau belstu, negu nean dugno. man taip an w810i buvo. parasyk ar gavosi

--- Baigti citatą ---
sakau kad an pacio dukgno su originaliais draivais gaidys buna. pabandyk per viena kvadratuka maziau nei an dugno... arba pasikeisk draivus ir bus ok :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją