Telefonų modeliai > DB2xxx
Ar vertas K850 prašomų pinigų?
<< < (3/4) > >>
xxxedvinas:
o kaip su touchscreenu daug problemu atsiranda?beto ar greitesnis uz w950?
KT819GM:
Ne nu, M600, W950, W960 - vienas ir tas pats flegmatikas, patikekit manim, neapsimoka. O del K850, bent musu statistika rodo kad sensorika sugenda is po smugiu, kad ir nedideliu, bet visgi sutrenkimu. Siaip jei rinktis M600 ar K850 mano manymu butu 20% ar 80%.
lauris47:
Jou . Iskart sakau kad apsimoka . Dabar ji galim nusipirkti uz ~ 500 lt ar net uz maziau ( parduodu :) ). Tai pasakykit ar yra dar toks telefonas uz tokia kaina su tiek galybe funkciju ??? :)

Sito mobiliako reputacija ( bloga ) uztaise pradiniai FW . Dabartinis , pats naujausias ( R1FA035 )
yra pakankamai stabilus ir neblogas ( nedidelis lag media player'yje, mazai restartu . pvz man i savaite max 1 karta tik restartuojasi  . _Labai_ geras garsas . Ir dar daug visko...,,,... )

O del sensorikos ( 3 virsutiniu mygtuku tarp ekrano ir klavieturos ) tai nusiskundimu neturiu  . Visada veke ir tobulai . Gal kitiem sugenda nes suslapina ??? Ar siaip pirmosios siuntos brokuotos buvo . nzn
ANGLAS:
As ir parduodu toki :D
Viewty:
Is viso turejau tris K850i naudotus, na su vienu as prasinaudojau gal virs puse metu ir  jis naudotas gal metus buvo ir jokiu problemu su tais mygtukais neturejau.. Tik man buvo sproges tas xenon flash'as tai keist reikejo ir buvo dar kazkas ten su mikroschemom sudege.. neisijunginedavo..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją